Aktív témák
-
The0m0
csendes tag
Helló, harmadik hetemet töltöm RN7-el, előtte Windows volt 5 évig. Nekem jelenleg eljött a jövő
Repül az árvám, imádom a gesztuvezérlést, leginkább net, játék + filmnézésre használom, ezért az akksiidőt nem is csodálom. Kb másfél nap. Kamera jó, képmentés nem lassú, igaz belső memórába megy.
Egyelőre a gyári átlátszó szilikon tok van rajta, ebay-es majd jön hozzá, de nem vagyok benne 100% biztos, hogy a kiálló kamerát védi majd a vastagsága. Láttam már plusz üveget rá, vastag gumitokot, meg ilyen shockproof idétlenséget de nem tetszettek.
Mint a hímestojás úgy rakom le
Valakinek van más ötlete a védelemre? vagy túlaggódom magmat
(nem, az akihajthatós is bukó, mert pont a színét rejtené el )
Aktív témák
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Repül az árvám, imádom a gesztuvezérlést, leginkább net, játék + filmnézésre használom, ezért az akksiidőt nem is csodálom. Kb másfél nap. Kamera jó, képmentés nem lassú, igaz belső memórába megy.
Valakinek van más ötlete a védelemre? vagy túlaggódom magmat
(nem, az akihajthatós is bukó, mert pont a színét rejtené el )