Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Így van. Én nem láttam közelről még csak telefonon mondták. Egy másikon
Ha jól tudom az újabb xiaomiknak nem is lehet felnyitni a bootloaderét így, csak működő sim adathasználattal, wifivel nem. És így nem is lehet engedni a fejlesztői módot stb. Szóval jó kis kör
Ez a sim adathasználat nyilván azért van hogy a letiltott telefonokat ne lehessen mókolni, imeit matatni
-
mexel
veterán
válasz
zsolt160 #524 üzenetére
Igen. ez az, a Family Link amit mondtak, és ez nem engedi a törlést. Azt nem tudom hol vették, de nem garis már úgy tudom ( erre nem is vonatkozna) A szerviz ha ennyibe kerül akkor kukázni fogják szerintem, vagy alkatrésznek eladják.
Nagyon köszönöm az indfót, továbbítom, én is úgy olvastam hogy ez kuka kategória sajna -
mexel
veterán
Sziasztok! Ismerősöm anyukájának vettek anno egy redmi note12 telefont. Mami szépen használta, majd jól lejelszavazta a készüléket és elfelejtette mit adott meg
Azóta nézegetik. ( újonnan vett, számlás, stb, nem lopott készülékről van szó)
Lehet ezt valahogy hardresetelni, vagy új rom-ot feltenni így? Vagy kuka, esetleg hivatalos szerviz? ( utóbbi kérdés megéri-e anyagilag)
El akarták így adni de nem javasoltam, furán nézne ki sztem. Én nagyon régen ( kb 10 éve) csináltam fw-t és fw cserét utoljára telefonon, azóta nyilván sokat változott a világ, talán ez nem is megoldható már ilyen egyszerűen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Itt a Redmi Note 12-es széria alapmodelljének a tesztje. Élhető telefon, de figyeljünk, mert nem mindegyikben van NFC.
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Gitáros topic
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest