Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
donnie.d
aktív tag
Az ünnepek közeledtével elég sok helyen vannak akciók, s elég kecsegtető árzuhanások is. Eddig eléggé idegenkedően álltam hozzá a BT fülesekhez főleg, hogy nagy zenerajongóként iszonyatosan nehéz megtalálni azt a fülest, amelyiken szinte hangalapú orgazmusa lesz az embernek, ha meghallja kedvenc zenéit felcsendülni. Mai nappal az árukeresőn látott több, mint 60 pozitív értékelés után végül véleményem szerint elég korrekt 13 ezer forintos árcímkét látva a Media Markt-ban végül megvásároltam életem első BT fülelést, amely nem más, mint a Redmi Buds 5.
Ha valaki törné a vásárláson a fejét:
Nagy zenerajongó voltam és vagyok és sajnos nagyon nehéz megtalálni azt a fül és fejhallgatót, amivel tényleg egy igazi élmény a zenehallgatás olyan ársávban, amire még az ember azt mondja, hogy belefér vagy hajlandó áldozni rá. Legalább háromszor mentem vissza a fent említett üzletbe, s nagyon nézegettem őket, de nem mertem megvásárolni egyiket sem. A vásárlás ötlete a csábító árcímke, és az olykor zavaró kábel jelenléte volt, ami inkább akkor okozott nehézséget, amikor sietni kellett valahová vagy tömött tömegközlekedési eszközön került sor arra, hogy használjam a fülhallgatóm.
Pár éve átnyálazva több "szakoldalt" a Hi-Fi díjas SoundMagic E10-re jutott a választásom, ami teljesen lesokkolt hangzásával. Mindig kerestem az utódot az annak idején a walkman mobilok mellé kapott fülhallgatónak, de addig a pontig nem is találtam meg. Jött az E11 szintén ebből a márkából, de sajnos többet nem tudott. Majd szép lassan, de egész biztosan megérkezett a korlátlan mobilnet világa, s szépen lassan, de egyre többet kezdtem el beszélni, s kénytelen voltam a fent említett E10 mikrofonos változatát megvásárolni, melyből már a másodikat használom elődje kábeltörése miatt miközben még két tartalék van mikrofon nélkül.A SoungMagic E10 mikrofonos változata egyre inkább kopik ki a boltok polcairól, s mivel két tartalékom van mikrofon nélkül, így végül úgy döntöttem, hogy a 13 ezer forintos Redmi Buds 5 jó lehet nekem. Futni nem szoktam. Túrázni, sétálni, kirándulni igen, de akkor pedig nincs zenehallgatás, telefonálás. Egy Samsung Galaxy S23 Ultra lett a gazdája. Kijöttem a Media Markt-ból, s azonnal letöltöttem az applikációt. Pár panasz volt a nehezen való párosításra/kapcsolódásra, de nekem szinte azonnal megtalálta a telefon a fülest, s ahogy a fülembe tettem azonnal használni lehetett. Nem kell mondanom, hogy totál ledöbbentem, amikor meghallottam a hangvilágát. Hangosabb és jóval teltebb volt, mint a vezetékes Sound Magic E10, ami lassan négy éve piacra dobott termék, tehát nem meglepő, hogy ennyi pénzért lekörözte a kedvenc fülesem. Nem kell mondanom, hogy tartalék füles lett belőle a táskámban.
Az applikációban remekül testre lehet szabni, semmi panaszom nincs rá. A vezérlők használatát ki kell tapasztalni, nekem elég volt nagyjából egy óra, hogy megtanuljam hogyan és hová "koppintsak", hogy hangerőt szabályozzak, zeneszámot ugorjak/leállítsak. Mivel volt megbeszélt hívásom azonnal teszteltem. Nekem kényelmes a viselete, nem esik ki a fülemből, nem mozog, meglepően stabilan áll a fülemben, s kialakítása is olyan, hogy nem lehet rosszul betenni. Azt a visszajelzést kaptam, hogy sokkal jobban értették a beszédem, s tisztábbnak tűnt a vonal is és én is tisztábbnak hallottam a másik oldalon való résztvevőt. Az applikációban több minden testre szabható, egyetlen negatívumot tudok felhozni, hogy ha valaki alapszinten se ért angolul, akkor bajban lehet, mert nincs benne magyar nyelv.
A zenehallgatással nekem nem volt problémám. Teljes hangerőn is elég szépen szólt. Én a Musicolet alkalmazást használom, amiben alapból van hangszínszabályzó, így a fülhallgató applikációjában lévő elég szerény nekem nem jelentett problémát, mert a zenelejátszó applikáció ezt korrigálta. Teljesen stabilnak éreztem a fülemben, s semmilyen zajt nem hallottam beszűrődni. Egész napos tesztelésen nem vagyok túl, de szinte majdnem maximum hangerőn hallgattam a zenéket, s fél órányi használat után 5% merülést mutatott a telefon. A tokba helyezve azonnal elindul a töltés, így ez szerintem korrekt akkumulátor használat, ha valaki nem 6-8 órányira tervezi a használatot egyben. Mindezek a panaszok többsége a PC csatlakozásról szólt. Nekem azzal sem volt probléma, bár meg kellett néznem egy videót, hogyan is kell. Míg a telefon megtalálta PC-n annyi volt, hogy a tokban kellett tartani, s megnyomni a tartó oldalán lévő gombot addig, míg az elkezd villogni, s ezután probléma nélkül megtalálta a Windows 10.Egyetlen negatívumként talán azt tudom felhozni, hogy a sem a tok sem pedig a telefon/PC nem jelzi a tok töltöttségét. Töltőre helyezve addig világít a LED lámpa még fel nem töltődik. Nekem eddig korrektnek tűnik főleg a 13 ezer forintos árcímke tudást és hangzást. De hozzáteszem, hogy nekem ez az első BT fülesem, s egy vezetések SoundMagic E10-et váltott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia