- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
micro
addikt
válasz Cardinella #999 üzenetére
Zuglóban is!
Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
-
Cardinella
aktív tag
Bp.X. Zöldesfekete égbolt, éjszakai sötét, szakadó eső, brutál szél, villámok...Mi van má', november végén ilyet?
-
balguru
tag
Egy mami most repült el az ablak elött.
Lehet hogy a szupernagyi volt. -
Drótszamár
őstag
Itt a pilis medencében is szép kis zivi volt percenként 3-4 villámlással. Már el is ment
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
balguru
tag
Móricz Zsigmond körtér.
Vihar.Hurrikán erejű széllökések. -
Old Death
senior tag
Én is mingyá megyek edzésre... ki akartam kapcsolni a gépet nehogy vmi gond legyen... de már látom a fényt a horizont szélén. Anyám telefonált, h szedjem be a ruhákat az erkélyről... mire beszedtem rommá fagytam és áztam... és elállt ez a szemét...
''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
e=mc²
őstag
válasz Old Death #990 üzenetére
Nemtom lett volna még 1 órám, de most eljöttem(állítólag ilyenkor bezárják a sulit/intézményeket, és nem engednek ki senkit) mert azért meg kell nézni ahogy az ablakok be vannak-e csukva, gépem meg ment, és elég durván nézett ki az ég( szval gépet ki akartam kapcsolni, de már útközben elért a vihar)
[Szerkesztve]Ambulimax Provider
-
Blackmate
senior tag
Magdeburg, GER
~ 3 °C
1006.1 hPa
Reggel havazott, mostanra elalt, de nem tom menni marad meg. -
Old Death
senior tag
a katasztrófás dolog az igaz... haver most telefonált, h a suliban gyűlés volt... én meg röhögtem...
Itt is tovahaladt... hmm nagyobb volt a füstje mint a lángja.. pedig azt hittem, h végre lesz vmi jó kis vihar... itt már síri csend és hullaszag van...
[Szerkesztve]''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
escie
őstag
Nyíregyházán esik az a nyamvadt eső...
miért nem inkább hóóóó??I'm back, baby!
-
e=mc²
őstag
válasz Old Death #987 üzenetére
Komáromon most ment keresztül, 10 perc volt az egész, baromi nagy szél, villámlás/dörgés, jég, hó, eső keveredve... Marha szép látvány volt, suliból hazafelé, hogy egy szélesebb útszakaszon repült át egy faág vizszintesen kár hogy nemvolt fényképezőm a felhő színe igencsak félelmetes volt...(nagyobb viharra számítottunk, főleg, hogy a tanárnak, akivel utso óránk volt telefonáltak neki, hogy pont Tbányán összehívtak egy katasztrófavédelmi-gyűlést, és válsághelyzetet hirdettek ) nemtom mennyi ebből a vicc, de hogy pont az utcán érjen vkit a vihar nemajánlom, rengeteg vezeték, faág szakad/törött/repült...
Jah és ennyi tűzoltóautót, mentőt szirénázva még nemláttam 1xre 15 perces uton hazafelé...
[Szerkesztve]
Bővebben: link --- szerver jelenleg tulterhelt
[Szerkesztve]Ambulimax Provider
-
Old Death
senior tag
Baromi nagy vihar közeleg kicsiny városunk fele... (Tatabánya) majd tovább halad Bp irányába... ablakokat becsukni... jé és havazik bár egy kicsit esős..
''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
Slax
senior tag
Hm, azt a tanulságot szűröm le, hogy onnan moderátorkodsz, kellemes klíma lehet, itt is nagyon díjaznék csak hasonló időt. Itt most napon van 7 fok, szerintem meleg van (mivel szélcsend van), egy pulóverben rohangálok. Amikor meglátott a főnök, kirázta a hideg, de én hidegebhez szoktatom magam, mert lessz ez még rosszabb is.
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
Bash
addikt
Tampa, FL
Hajnali 2:30
65°F ~ 18°C
90% páratartalomhttp://bashtravel.com/
-
őstag
Eger
reggel 05:40
-4°C, ködös
reggel 08:00
0°C, naposR7-5950 / 32GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!
-
Slax
senior tag
Világít a nap, fűt is, felhő alig, szél gyenge. Lehet, hogy ma jó idő lessz?
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
Skica
őstag
Kecskemét: Esik-esik-esik az eső.
.: No Comment Grp:.
-
MUŁĐER
addikt
esik a hó Kaposváron!De mint az állat.Fölkeltem,fölhúzom a redőnyt,és mit látok?Nagy fehérséget
Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
bbazsy
őstag
-
Biaggio
őstag
Félig tavasz, kellemes idő Minek vettem télikabátot?
-
duracell89
senior tag
az igazi fostalicska idő van most...de majd még kialakul egy qrvanagy eső, meg minden föld jó...14.ker zugló
-
fügike
senior tag
Debrecen: tiszta ég, vagy 5 fok, szél nincs.Kellemes idő várható.
Boci-boci tarka!:D
-
Sianis
addikt
Akkor szívd a fogad büdösbogár:
MISKOLC
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Miskolc - tiszta égbolt, reggeli ködfoszlányok, nedves földesutak, száraz betonutak, jó idő várható, 15°C-al kb.
-
anulu
félisten
...már esik...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Biaggio
őstag
Újpest, köd, nincs eső, minden száraz.
-
aDM|RaL^
őstag
sződliget, sötét, nem esik, ködös.
http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k
-
duracell89
senior tag
14.ker (zugló)
stöét+hideg+nem esik (MÉG) -
anulu
félisten
Budapest, 16.ker, Árpádföld. A klasszikus ''ki volt az a hülye, aki ezt az időjárást kitalálta??? '' időjárás van...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Shim
őstag
XI. ker, Kelenföld (de szerintem az egész város) óriási ködbe burkolózott, látótávolság cirka 75-100 m. Mindenki vezessen óvatosan és induljatok hamarabb, ez nem fogja segíteni a közlekedést !
Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
Belvaros
tag
Ha egy kis időjárás-jelentéses banner-t szeretnék kitenni a honlapomra, akkor azt hogyan tehetem meg? Nézegettem meteorológiai lapokat, de egyiken sem láttam, hogy ilyen szolgáltatással foglalkoznának... Tud valaki segíteni?
-
Matr x
aktív tag
Nyíregyháza - beköszöntött az ősz. 14fokos külső hőmérséklet mellett kell léteznünk (legalábbis a hőmérő a belvárosban délután/este 6 körül ennyit mutatott...)
Enyhén csapadékos és nedvesnek tűnő az idő - de majd elmúlik, és...Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
Flash (The Original)
tag
Kecskeméten már pár órája elkezdett előkészülni valami, most már tart a vihar, lehet hogy felhőszakadás lesz belőle...
No Comment.
-
bbazsy
őstag
szigetváron csak esik
örülünk a mecseknek, h pécsre zúdítja az esőt, ideág nem jön annyira el..
-
buci_
tag
Pécs (belvaros): ami itt van az se semmi. ezerrel dorog, es villamlik, fuj a szel es kopog az eso. jon a nyar vege
meg jo hogy az akademia mellett vagyunk, ott van villamharito
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Sick Boy
őstag
Dunaharaszti: eszetlenül villámlik, majd' beszaladt a kakker az előbb, épp elmélyülten Vice-cityztem...
dörög is és esikPowered By Poppy... | Buksi, Apa kiszökött!!!
-
Matr x
aktív tag
Nyíregy
Igazi nyári idő. Eső csak 2szer volt a legutóbbi hsz-om óta, erősebb szél is 3napja.
Előrejelezni nem akarok, de sztem marad ugyanígy, ahogy most....Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
buci_
tag
pecs:
egesz nap napos, par enyhe szellel. most meg kellemes. ismet jon a yaooo idoo!Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Matr x
aktív tag
Hétfőtől szerdáig folyamatosan esett.
Most borongós, időnként esett, szél is van, időnként élénk.
Matr x, Nyíregyháza.Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
Sam
csendes tag
Üdv!
Itt Békéscsabán tegnap este óta folyamatosan esik. Holnap megyek haza Szegedre (itthonról haza ), ott elvileg komolyabb mennyiségben esett. Most, a webkamera tanúsága szerint éppen nem esik.
ui: ellenben félelem nélkül lehet netezni, mert villámlás egy darab nem volt...
A kábelcég közölte, hogy ha villámkár éri a modemet, arról természetesen én tehetek...
[Szerkesztve]Sam, a Lélek Tükre
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Szólánc.
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Processzor foglalat javítás, foglalat csere
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm LTE E-sim képes Zöld színben
- Louqe ghost s1 mkiii / SFF (SFX) gépház + 2 L tophat
- Eladó kíváló Gamer PC - I5 9600KF 3.7Ghz, GTX1660 SUPER OC 6GB, 32GB DDR4 RAM, 1TB M.2 SSD, 1TB HDD
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest