-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
szobipeti199
üzenetére
Én is használtat vettem, semmi baja, garanciapapírt kaptam hozzá, meg minden. Én mertem. Nem mellesleg spóroltam kb. 20 ezret rajta

-
válasz
szobipeti199
üzenetére
Elvileg igen, nem nézik, kinek a nevén van.
-
zeg
őstag
válasz
szobipeti199
üzenetére
Lock screen fagyás, a készülék rendszeres újraindulása, gps jelet negyed óra múlva sem talál szabad ég alatt, recsegő hangszóró, wifi közben fagyás, másik fél nem érti a hangod. Ezeket gyorsan le tudod tesztelni, ha véletlenül hibás a készülék, hamar előjönnek.
Megj.: nagyjából az összes előfordult hibát felsoroltam a grandx fórumból, de ugyanezeket megtalálod más telefonok komoly mennyiségű hozzászólást tartalmazó topikjaiban is. -
w333
félisten
válasz
szobipeti199
üzenetére
Igazából wifi-nél szokott lenni képernyőfagyás, azonkívül nem sok mindenre

És még annyira hogy ha kézbe veszed akkor "normálisan"!!! (nem kell erősen nyomkodni) érinted a kijelzőt ne legyen képernyő elszíneződés, de ez azért elég ritka jelenség szerintem
-
Tomacko
őstag
válasz
szobipeti199
üzenetére
IGO szinte minden okos telefonra csak warezos létezik.
-
heidricha
őstag
válasz
szobipeti199
üzenetére
A Blade GPS-e gyenge??? Az egyik legjobb, amit valaha láttam, vagy inkább A legjobb. Nem mindenkinek ez a tapasztalata, de nekem a GXI mobil adatkapcsolat nélkül GPS-nek használhatatlan volt. Azóta feljött a 2. helyre, de a Blade lazán veri most is - egy kivetétellel: a Blade zárt helyen sosem fixált holdakra, a GXI elég gyakran megteszi!
-
w333
félisten
válasz
szobipeti199
üzenetére
A Google Play-en (régi nevén Market) a 25 billió alkalmazásból van vagy 10db. olyan alkalmazás ami még nem működik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Joshi
titán
válasz
szobipeti199
üzenetére
Szerintem már csak idő kérdése hogy legyen hivatalosan is különböző országokkal iGO Androidra is, egyenlőre csak izrael elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro - 128GB - Sierra Blue
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Független, karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)