Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- Milyen széket vegyek?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
sdd2
veterán
válasz
unyadavid
üzenetére
Meglátjuk, csak kerüljön a kezembe pár nap erejéig, de ha mákom van mint saját telefon tesztelhetem.

Zsolt_72
Ne is mond, tanulok mint állat, 3 cikk volt, már csak 2 kell és ma is jön egy one s. Föleg a szombati meló miatt van most ez a szarság, most majd beérem magam.
-
rizso
addikt
válasz
unyadavid
üzenetére
Játékokkal annyira még nem teszteltem, viszont a többire teljesen megfelel. Ha meg lesz olyan játék, amit kipróbálnál, de mégsem megy, akkor helyette jöhet az olvasás, email, instagram, fb, evernote, naptár, viber, dokumentumok, pdf-ek nézegetése, netezés, film-zene

Én is kötöttem biztosítást. Úgy voltam vele, hogyha véletlenül leejtem, betörik a kijelző, vagy bármi baja lesz, ami nem a garanciális ügyintézés része, akkor simán megéri azt a havi 490Ft-ot és az 5000Ft-os önerőt. Így a telefon törlesztőrészlete és a biztosítás díja együtt (~3400Ft se) sem annyi, mint az S2 havi törlesztőrészlete (~5100Ft). Nagyon jó telefon az S2, én szerettem használni, de most nem ért meg számomra közel kétszer annyit, mint amennyiért a GXI-t vettem, főleg úgy, hogy amire kell, arra igazából a GXI is elég...
w333: "mi van akkor; ha; majd". Mi van akkor, ha majd kiderül, hogy nem 230€ lesz, és nem jelenik meg nálunk még egy darabig?

Akkutapasztalat: nálam lassan 1 nap 19 órája megy. Most van 14%-on a töltöttség. Ebben volt telefonálás, netezés/Play 3G-n és a wifin keresztül is, BT-on küldözgettem fájlokat többször is, benchmarkokat futtattam, a navigációt is kipróbáltam pár percig, sokat fényképeztem/videóztam, legalább ennyit nézegettem a galériában az elkészült alkotásokat, jegyzeteltem, stbstb. Meg hát még mindig elég gyakori, hogy csak úgy elkezdem nyomkodni - az újdonság varázsa
Nekem eddig egész pozitívak a tapasztalataim.Canonfan: olyan funkció, hogy nem kezdi el automatikusan tölteni? Nem hiszem...
-
rizso
addikt
válasz
unyadavid
üzenetére
Igazából két kérdés van ebben az esetben:
- mit jelent, hogy a pénz kevésbe számít?
- mire használnád leginkább?bob011: az is lehet, hogy porszem - mondjuk Sensationnél csak kikapcsolt kijelző mellett látszottak a porszemek, és nagyon keresni kellett (és általában mindig csak a tulajok tudták, hogy hol van). Itt viszont elég jól kivehető, akármi is legyen...
-
bob011
aktív tag
válasz
unyadavid
üzenetére
Szerintem eléggé levehető a fényerő, a kijelző pedig sokkal szebb mint az SGS 2-é.
Színhűsége nem olyan jó, de az SGS 2-é sem szerintem. De kategóriájában bőven az élmezőnyben van.@embe Csak a Google Maps-et próbáltam és ment prímán, ekkora kijelzőn már élmény használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest