- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
Tok témához:
Nekem ilyen Meifeng tok van rajta, nem kemény tok és nem is szilikon tok, egyszerű hajlékony gumi tok ami nem gyűjti a szöszt, nem szedi össze a szemetet a tokba és kellemes jó tapintású, használható darab. Nem biztos, hogy ettől az embertől rendeltem, mert nem jegyeztem meg csak példának írtam. Szóval van ilyen is a piacon. Van hozzá csomagolva általában fólia is és az is teljesen használható darab munkatársam szerint én nem raktam fel.
-
tonyqa23
senior tag
Hogy-hogy hogyan tudod leejteni? Mert te előre eltervezett becsapódási szögben tudod leejteni? Mikor megcsörren, kirántod a zsebedből és pörög-forog, már le is baszódott az aszfaltra. Leejteni ennyi. Vagy véletlen lelökni valahonnan kemény betonra, lépcsőn pattog párat...Nem kell nagyon eltérni a függőlegestől, h pl a bekapcsoló gombra essen. Persze a szilikon tok sem védi meg, h ilyenkor szarrá törjön, de én inkább arra apelláltam,h a Nillkin-ben jobban kopik, karcolódik. Amúgy meg, linkeljél már ilyen hyper tokot grand x -re is... nincs. Egyelőre Nillkin, vagy gumibugyi.
Biztosítás meg... a defy-re vettél 8ezres tokot, a 40 ezres telóra meg legdrágább biztosítást, tokot meg nem? Egy iphone-ra még megérteném, 200 körüli árral, de egy 40 ezres telóra a legdrágább biztosítás ostobaság, drága védőtok szintúgy. Gumibugyi és kész. Ráadásul, ha leejted és meghülyül, elég annyit mondani a T-ben, h újraindulgat, meg wifi fagyás és már cserélik is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WOT - Roham
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Borderlands 4
- sziku69: Szólánc.
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!!! Samsung Galaxy A12 64GB / 4GB RAM
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest