Hirdetés
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiMedia lejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autóhifi
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
89BDave89
tag
Igen a wifi nekem is húzza, már ha használom, de nekem mintha alvó módban nem maradna bekapcsolva, hiába jelöltem be a beállításokban hogy maradjon meg.
A mobilnettel is egyetértek.Nekem valszeg szerencsém van, mert még semmi említett probléma nem húzta az agyamat. Leszámítva a kijelző érzékenységét, amit meg meg kell szokni.
Amúgy ha már itt épp tapasztalatokat írok:
Elégedett vagyok (így 2 hét használat után), mind a hangerőkkel, a teljesítménnyel, és én még a kamerával is. Van egy kis kompakt digitális fényképezőm, ha nagyon fontos dolgot akarok fényképezni, vagy videózni, akkor azt úgy is viszem magammal, ez meg vész esetére tökéletes.
ha úgy csinálom hogy éjjel töltésen van, akkor 1nap+1éjszaka+1nap -ot kibír, persze estére könyörög az etetésért. Nem folyamatosan használom a netet, csak hébe hóba, de olyankor pl játszok is (Szókirakós, az egyik kedvencem) itthon viszont folyamatosan be van kapcsolva a wifi, (meg egyetemen is), és azért barátnővel elég sokat beszélek napközben, néha fél órát egyhuzamban. Apu is rendszeresen keres
. Néha egy gyors térképes helykeresés, útvonaltervezéssel, meg van amikor egy fél órás Navigáció is becsúszik, ha mennem kell valahova.
A szoftverhez még nem nyúltam, megkaptam a gyárilag frissebb B04et, és én semmit se tettem még rá. Root se volt.(remélem valakinek meghoztam a kedvét ehhez a telefonhoz, ezzel a kis beszámolóval.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Xbox Series X|S
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest