Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mini PC
- Milyen monitort vegyek?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
Canonfan
üzenetére
Jó is, hogy szóba hoztad, mert múltkor reagálni akartam rá, csak elfelejtettem. A kolléga olyan szépen írt a fülesről, hogy vettem a fáradságot, és előszedtem a dobozból, kipróbáltam. Lehet vele zenét hallgatni, azt sem tartom kizártnak, hogy valaki elégedett vele (főleg ha ennél csak rosszabb fülesekkel találkozott eddig). Viszont aki azt írja magáról, hogy "nagyon érzékeny a zenére minőségileg", az ne írja már oda, hogy "8,5/10 - ajánlott".
Nem aggatnám magamra a manapság oly divatos audiofil kifejezést, mert egyáltalán nem vagyok az, de észreveszem, ha egy füles gyengén szól. Ennél tényleg jobban szól a Samsung gyári megoldása (amit pl az Omnia2-höz, Wave-hez is adnak/adtak).
Kajt: nem személyeskedés, nem is perverzióm, hogy belekössek a gyári füles hibáiba, de a "8,5/10 - ajánlott" igencsak erős túlzás

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple MacBook
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kuponkunyeráló
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó remek állpotú iPhone XS Max 64GB
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest