Hirdetés
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexka79
csendes tag
válasz
Coolmat #1502 üzenetére
Még csak most raktam fel, majd megnézem változott-e valami. Ami elsőre feltűnt, hogy kevesebb memóriát használ. (eddig mindig 400 felett volt jóval, most meg 351 MB). Korábban is volt már újraindítás, de mindig jóval 400MB felett volt.
Nektek mikor kapcsolnak be a gombok, nekem ha egy állólámpa világít a nappaliban + Tv (simán tudok olvasni) akkor már világítanak (ez eddig is így volt nálam).Ma töltöttem az akkumulátort, majdnem 2 napot bírt ki, kevés telefonálással, pár sms, 2-3 óra internet wifin keresztül, készítettem vagy 10-15 fotót is közben. (Beállítottam tesztelésre, hogy csak a 2G hálózatot használja. Ezt majd kiveszem, ha mobilnetet is használok amikor nem vagyok itthon.)
Én nem tapasztaltam eddig a képernyő érzéketlenségét sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Proxmox VE
- Windows 10
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest