Hirdetés
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBG
senior tag
válasz
kelekyle
üzenetére
Ők azt mondhatják max., hogy MŰKÖDŐ FM(szolgáltatás) és NFC(szolgáltatás) nincs benne. Ezt én sem vitattam. Azt írtam csupán, hogy a lehetőség meglenne, de nincs befejezve. Szoftveres és hardveres okok miatt. Tehát nem kell pákát ragadni ahhoz, hogy belehekkeljük, mert fizikailag a szükséges áramkörök ott vannak, de nincsenek ilyen olyan okok miatt aktiválva. Tehát ha a SZOLGÁLTATÁS-ról beszélünk, akkor valóban, teljesen egyértelmű, hogy NINCS. Viszont a honlapjukon sajnos nem szolgáltatásról írtak, hanem csak annyit, hogy FM rádió és NFC..ha jól emlékszem. Ezért írtam, hogy innentől szájkaraté lesz, nem az észérvek fognak küzdeni egymással.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mozilla Firefox
- Windows 10
- Milyen alaplapot vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest