- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Megjöttek az Endorfy Thock V2 sorozatú klaviatúrái
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigabyte alaplap topik
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robbertho
aktív tag
Értem én, hogy próbálkozik ilyen aktuális áramfelvétel-becsléssel, de nem amiatt tartom
Nagyon szépen loggolja az akku állapotát fileba, és ez alapján tud némi infóval szolgálni.
Nekem a legfontosabb az átlag 0->100% és a 100->0%. Előbbi most 4 óra, utóbbi 6.
Skate esetén ezek a számok rendre 2 és 16 voltak.Azt, hogy miért merül gyorsan, még sok mindennek be tudom tudni, de a töltés nem normális, mert látványosan lassan tölt (szerintem is, nem csak a progi szerint). Barátnőm GXI-je nagyon gyorsan feltölt, főleg az enyémhez képest...
Az pedig, hogy a battery health milyen, az szerintem ebben az esetben nem hasraütésszerű.
Javítsatok ki, ha tévedek, de szerintem ezt az akku jelzi vissza a feszültséggel, hőmérséklettel és töltöttségi szinttel egyetemben. (Más alkalmazásnál is láttam már akku adatok közt).Nehogy megtévesszen valami, ma este törlöm az előzményeket és kb. nulláról hagyom, hagy töltődjön fel. Így egyértelműen látszani fog mennyi idő a töltés. (Mivel sokszor töltőről filmet néztem, játszottam, ami nagyban befolyásolhatja az átlagot. Azért gyanakodtam hibára, mert mindig csak USB-s töltést ír. Azonban a sok mintából az derül ki, hogy ez nem hiba
)
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Formula-1
- Bestbuy játékok
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Küszöbön az androidos PC-k
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- IPhone 15Pro 128GB One makulátlan akku 91%
- IPhone 16 256GB gyári független megkímélt 2027.10.11. Notebook.hu vásárlás
- IPhone 14 128GB gyári független dobozos
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB 4+4 8GB ram kártyafüggetlen +dual simes, újszerű állapotban, AKCIÓS ÁRON!
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest