- iPad topik
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
tonyqa23 #16564 üzenetére
Másik.
Megint elkezdte a teló ezt a kernel használós dolgot, de nemtom kiszűrni sem gsam batteryvel, sem terminal emulatorba beírva a dumsys alarmot. Mit tudok még megnézni? Gsam-ban is az átlag akkuidőt 13 órának írja és tényleg annyira merül.Nekem is ez a problémám már több hete,
épp ma reggelre is lazán lemerült pedig 40% körül volt az aksiban előző este és offline-ban volt a teló, és ez nem az első eset, eddig 2-3* is előfordult most mióta van ez hogy az éjszaka közepén rá kellett dugnom tölteni, mert lazán lemerült volna...
Sajnos nekem is ez a helyzet nem tudtam kideríteni hogy mi eszi, a hét elején Factory Resetet is csináltam már, de tegnap megint elkezdett merülni magától, bár most kíváncsi vagyok hogy mi a bűnös, mert a gyári (frissített) appokon kívül nem sok van fent más pont emiatt (Apex, Nova, 3G Watchdog, Avast, Gsam, Home switcher)
Szóval ha valaki tudja mitől van ez, akkor engem is érdekelne az infó...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Jogász topic
- iPhone topik
- Windows Insider Program
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest