- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
storm4
aktív tag
Sziasztok!
Jó lenne kipróbálni ezt a készüléket (a kütyümániám beindult
).
Hol/honnan lehetne beszerezni mindenféle (ÁFA, vám) plusz költség nélkül?
Azt látom, hogy a ZTE honlapján megrendelhető és DHL szállít csak kérdés, hogy eu-s vagy kína, mert akkor jelentős plusz költség kerül az ár mellé.A válaszokat előre is köszönöm.
-
-
válasz
pusszycat #14 üzenetére
Kipróbáltam, de inkább a minőségre megyek
Plusz utáltam, amikor a fejes lemerült a jack-jack kábel meg pont nem volt nálam, tehát ott voltam zene nélkül...
Még azt is bevállalom, hogy egy usb c-s dacot hurcolok, hogy még jobb legyen a hang minősége
Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más a prioritás -
badacsony
őstag
válasz
Darth_Revan #42 üzenetére
-
Segal
veterán
válasz
Darth_Revan #42 üzenetére
Konkrétan ebből szerintem nem várható, de a Xiaomi már hivatalosan megerősítette hogy idén jön egy új Mi Mix telefon és nagyon nagy képzelőerő nem kell hozzá hogy az ember kikövetkeztesse hogy a kijelző alá rakott kamera lesz benne a legnagyobb újdonság.
A másik ami biztosra vehető dolog az a Snapdragon 888
Tehát idén tutira jön pár telefon a második félévben ezzel a technológiával, jövőre meg muszáj mindenkinek előállnia vele mert akié ezzel érkezik az nyilván erre fogja építeni a marketinget. -
Darth_Revan
veterán
Nincs hír arról, hogy jönne ebből SNapdragon 888 változat?
-
joey04
titán
minek?
kényelmesebb rajta tartalmat fogyasztani, intézkedni.
Zsebedbe befér? Ha igen, hajolni, guggulni, leulni kenyelmes?
igen és igen.
Illetve egy ilyen negyed kilos telefon sem esett meg ki a kezedbol?
bénázásból csúszott már ki pl mi max 2, ahogy anno se k800 is, szóval nem méret/súly függvénye.
-
YADA
tag
Alakul ez, mar csak par mm-el kisebb mint a tabletem :-)
-
Szóval csináltak egy megoldást, ami kifejezetten vacakul működik, de elsők vele a piacon
Nem egy erős kombó
-
janeszgol
félisten
válasz
Juhaszatti #31 üzenetére
Nekem pl nagyon fontos az előlapi kamera a videóhívás miatt. Szelfit életemben ha kettőt lőttem.
-
-
Reignman
aktív tag
Ertem a nagyobb jobb mentalitast, de minek? Ha csak nem jatekra. Illetve hova rakod? Zsebedbe befér? Ha igen, hajolni, guggulni, leulni kenyelmes? Illetve egy ilyen negyed kilos telefon sem esett meg ki a kezedbol?
Egyebkent vicces, de manapsag mar nem is nagyon kapni 6 col alatti telefont...
-
Segal
veterán
válasz
Juhaszatti #31 üzenetére
Kb annyi plusz tervezéssel járna piacra dobni a terméket mint 128 vagy 256GB belső tárhellyel szerelni a telefont...
Persze engem az sem zavarna ha bekerülne a kijelző alá max nem használnám vagy ez a minimalizálós verzió is jó lehet csak ne lássam a kijelzőbe nap mint nap mert szerintem mindegyik verzió baromi ronda.
Remélhetőleg jövőre megoldódik a dolog és elkezdenek szállingózni a kijelző alá rakott megoldások. -
Juhaszatti
addikt
Valószínűleg azért, mert van rá ugyan piaci igény, de marginális, és nem éri meg ezért +1 terméket piacra dobni.
Sokan vannak akik nem szoktak selfiezni, de azok már jóval kevesebben, akik ennek a lehetőségét is eldobnák. Olyan meg még kevesebb van, aki se nem selfiezik, se nem videotelefonál, és még feloldásra sem használja.Videotelefonálni pl én sem szoktam, de évi néhány selfie azért készül barátokkal, eseményeken, stb. Feloldásra pedig napi szinten használom, úgy hogy egyszerre aktív ez is, és az ujjlenyomatolvasó is. Akadnak olyan élethelyzetek amikor az egyik nem kényelmes, olyankor pedig villámgyorsan old a másik.
Ha széleskörűen eladható lenne, valószínűleg készülne előlapi kamera nélküli telefon is.
-
Segal
veterán
Vagy csak egyszerűen kiadni legalább 1 telefont amiben nincs is elől kamera...
Nem mindenki fotózgatja magát óránként.
Videóchatelni sem szoktam, szóval nekem tök fölösleges. Persze legyen kismillió telefon amibe lehet felőlem 40+ megapixeles kamera is elől az önimádóknak, de hogy miért nincs egyetlen telefon sem amiből egyszerűen kihagyják -
vimes
senior tag
Nem ezt a telefont hajlította meg simán kézzel JerryEverythingRig?
-
ClioRS
őstag
Tulajdonképpen amekkora alul a káva, az mehetne felülre, és abban elfért volna egy kamera, így nem kellene szórakozni a kijelzővel.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
hegedus001 #26 üzenetére
A kesztyűméret számit nem a láb.
-
hegedus001
aktív tag
-
mongoose66
tag
Na végre egy normális méretű kijelző
-
pusszycat
nagyúr
Most olvasom, h lőttek a kijelző alatti kamerának. [link]
-
doooo
veterán
"a mobil nem miatta emlékezetes."
Sajnos semmi másra sem derült fény, ami miatt emlékezetes lehetne. -
Segal
veterán
válasz
pusszycat #14 üzenetére
Értem én az álláspontod, bár engem pont nem fog meggyőzni mert eddig akármelyik vezetéknélkülit használtam otvar szarul szólt a vezetékes után, de attól még nem mondom hogy tiltsák be mert nekem nem jön be...
Kb ugyan ez a helyzet a jack-el is. Attól hogy ott lenne a telefonon még ugyanúgy használhatnád a vezeték nélküli fülesed csak aki a minőségre szavaz vagy csak szimplán nem töltögetné 1-2 naponta még a fülesét is, az is megkapná amire vágyik -
ffrdgc
tag
A tesztben lévő képek alapján nekem teljesen elfogadhatónak tűnik az előlapi kamera. A videóhívás amúgy is jelentősen lerontja a képet.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet. Az azért érdekelne miért kapott ajánlott-at
-
pusszycat
nagyúr
Ha egyszer kipróbálod nem akarsz már bedrótozva mászkálni, húzódik nem tudod letenni a telefont, az sem mindegy melyik zsebedben hordod. Sokáig úgy használtam azt megszakadt a kábel (ez egy másik hátránya) Az egértől is falra mászok ha beakad a madzag. Már nem mert azt is lecseréltem egy farkatlanra.
-
callmeakos
veterán
Láttam MKBHD videóját erről a telefonról, és az ott látottak alapján kissé elszörnyülködtem a képeken, de itt egy fokkal jobban néznek ki. Na nem mintha jók lennének, vagy e miatt választaná az ember ezt, de abban igaza volt, hogy szükség van az ilyen első fecskékre egy új technológia szempontjából, hogy legyen miből tanulni, és fejlődni. Lesz ez jobb is, akkor viszlát notch meg kamerakivágás a kijelzőben.
-
Lincoln6echo
tag
Kimondottan pofás darabra sikerült...a hibái,hiányosságai ellenére is.
-
bollokcs80
Korrektor
Érdekes megoldás, kíváncsi vagyok elterjed-e.
Első nekifutásra nem rossz. -
nfsu17
veterán
Mit szerencsétkenkednek gyártók ezzel a kameralyukkal, már nevetséges. Mi9T-m van, egy darab kameralyuk nem rondít bele sehova. Igen, akik napi szinten szelfiznek, azoknak ez nem jó. Én kb 5x használtam eddig.
-
janeszgol
félisten
+1
Es a sok suket jon az egykezes moddal. Ami jo is, 6 col alatt. 6 col felett mar akkora a telefon merete es sulya, hogy nem lehet egy kezzel hasznalni semmilyen szoftveres kicsinyitessel sem.
En 179 cm vagyok, viszont az ujjaim rovidek. Szoval nekem max a 4.5 col volt kenyelmes, onnantol mar nem. (Kiveve XZ2c.)
Az S8/i12 meret mar problema nekem, pedig az egy elheto meret az atlagnak.Ami valid erv, hogy ezeket a mai telefonokat nem hasznaljuk egy kezzel. Ezt elfogadom, bar sokszor erzek erre kesztetest.
-
Reignman
aktív tag
Hihetetlen szamomra ez a meretnovekedes. 192 centis vagyok, ha nem csuszik, egy kosarlabdat felemelek tenyerrel, szoval viszonylag hosszu ujjaim vannak, de a jelenlegi 6,5 colos telefonomat sem tudom egy kezzel rendesen kezelni. Szilikon tokkal is sokszor labilis, kenyelmetlen, pedig a trend a 7 colos telefonok fele megy. 5-6 eve meg az apple viccet csinalt a 4 colosnal nagyobb telefonokbol, mémek szulettek a 7 colos tablettel a kezben telefonáló emberekrol, erre manapsag ez a normalis. Kiknek keszulnek ezek a telefonok? Csak mert 1 kezzel irto nehez hasznalni oket...
-
janeszgol
félisten
válasz
dajkapeter #1 üzenetére
A telefon alakja, és a kijelzője nagyon tetszik. Szép a képe! A hardver ok, a hátsó kamera nem csinál vállalhatatlan képet. A videók képminősége is vállalható, viszont a hang maximum közepes. Az előlapi kamera homályos.
A beszédhangszóró. régebben haragudtam volna érte, mondván legyen normális beszédhangszóró, de ma már a lapátok idejében ez nem annyira lényeges, mivel úton/munkában fülessel, otthon meg fejessel telefonálok. BT alapon természetesen.
Így nem vonnék le marha nagy pontot ezért.A kicsi akkuért viszont igen. Kritikán aluli. 6-7 ezres kellett volna bele.
-
roli543
őstag
Ez a tipikusan nesze semmi fogd meg jól, de legalább elsők vagyunk... nemhiába, hogy a nagy gyàrtók ezt még nem lépték meg, és nem biztos, hogy idén lesz elfogadható minőségű ilyen telefon. Engem kifejezetten zavar hogy ha akarom, csak azért is látszik... inkabb bal szélen egy lyuk azt csókolom.
Még reszeljenek ezen a technológián egy ideig!
-
Juhaszatti
addikt
válasz
dajkapeter #1 üzenetére
Szerintem messze nem ár/érték bajnok. Ennyiért már OnePlus Nord 5G-van, ugyanezzel a procival, szintén 90 Hz-el, de több RAM-al és tárhellyel, hazai boltból, hazai garanciával.
Persze ott látszik az előlapi kamera (itt is, csak kevésbé). -
pusszycat
nagyúr
válasz
dajkapeter #1 üzenetére
Nekem a jack csak rémálmaimban jön elő. Nem szeretek porázon lenni.
-
dajkapeter
senior tag
Amire én használnám arra tökéletes. Havonta 1x messengere videótelefonálni az angliában élő rokonokkal. A főkamera videója nekem tökre bejön. Ezért az árért abszolút baráti lenne. Mondhatni ár/érték bajnok!
Igaz, vezetékmentes töltést és jack-et vártam volna. Bár utóbbi már csak álom lassan egy telefonnál...
Új hozzászólás Aktív témák
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Adóbevallás
- Magisk
- iPhone topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest