- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Haladó fotósok digitális fényképei
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Azért az őrzővédő kutya képzése egy külön szakma, nem olyan egyszerű ám az... A rendőrkutyákat sem viszik haza nyunyurkázni műszakon kívül. Egy őrzővédő kutya sose lesz családi kedvenc is...
Ettől függetlenül akinek van kiállása, kapacitása ilyesmire annak nem egy rossz megoldás, de én átlagembernek tuti nem javasolnám.
(#11) mephi666
Nem úgy van, hogyha bűncselekményt látsz akkor az elkövetőt állampolgári jogod feltartani a hatóság megérkezéséig?
Szerintem ez sokkal tisztább jogilag mint azt bizonygatni, hogy hát futás közben megbotlott és úgy esett el, hogy eltört a keze.. Meg aztán mégegyszer akkor meg a lába.. Oszt még hatszor amitől 3 bordája szilánkos lett.
Persze lehet, hogy (már) nem így van de én határozottan emlékszek, hogy nagyapáméknál a bolti szarkát elkapta a hentes srác (vagy 140 kilós csávó), szépen ráült a hátára amíg kiértek a körzetisek. Nem volt utána semmi probléma ezzel, pedig nagy bűnöző família tagja volt a gyerek.
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest