- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
"Nem tudom mi fogott meg benne, de nagyon vagány így összességében."
Pontosan ez. Szolid megnyerő külső, semmi csilli villi de mégis benne lakozik az amikr általában a házválasztásnál fő szempontok szoktak lenni.
Meg hajtott a vágy hogy első Arc tulaj legyek, kis hazánkba."Mik a tapasztalataid ennyi idő után vele?"
"Ha mondjuk kicserélem a rácsokat vastagabbra (ha lehet egyáltalán) akkor jobb lenne?"Őszintén? Semmi extra, néha leporolom a tetejét és ennyi.
Pont olyan és úgy vagyok vele mint amilyennek szántam.
Ehhez hozzátartózik hogy nem szokásom fél évente hardvereket cserélgetni.
Bent áll az asztal sarkán, nálam csöndbe és mikor hazaérek bekapcsolom és jó ránézni ha arra téved a szemem.
Kíváncsiságból múlthéten leszedtem az oldal lapját de nem láttam értelmét hogy nekiálljak kitakarítani mert csak időpocsékolás lett volna.
Mondjuk csak befelé fújó ventim van az oldallapon.Rácsot kár csesztetni mert nem nagyon tudsz vastagabbat beletenni ill. így sem zörög akkor meg minek. Sajnos a porszőrű szivacs egy műanyag keret és a rács közt van így nehézkes a tisztítása. Na ezt kellene megoldaniuk és tuti ház lenne.
Lehet hogy nem sorjának hívják de pl. a fenti képen látható rács szélére gondoltam és a csavarhelyek menetkészítésekor keletkező forgácsra vagy mi a neve.
Előbbihez hozzá kell nyúlj ha a szivacsot ki szeretnéd venni a helyéről és akkor nem árt észnél lenni.Amúgy mindenhol patent a ház nincsenek éles, sorjás felületek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest