Hirdetés
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Összefog a YMTC és a CXMT a kínai HBM fejlődéséért?
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Orbi_
aktív tag
Ez tök jó. De tényleg!
Itt mit kell néznem? Vagy miez? Egy nyamvadt szót sem értek belőle... Mit kellene írnom hova?Én csak egy egyszerű kis gépet szerettem volna, amin van egy FTP szerver és egy torrent kliens, gondoltam ez nem nagy dolog, talán később mást is lehet majd rá csinálni.
De arra azért nem gondoltam volna, hogy két napot szopok azzal, hogy egyáltalán net legyen rajta és akkor a progik sehol. Komolyan mondom mindjárt kib@szom az ablakon ezt a sz@rt. És akkor még csodálkoznak a linuxosok, hogy nemhogy nő, de csökken a linux népszerűsége. Pont ez miatt, mert nincs egy épkézláb leírás semmihez sem és mint mint 10 évvel ezelőtt szövegesen kell benne csinálni. Manapság már 3D van, de nekünk meg csak gépelés...
Még két napot szánok rá és ha nem megy, akkor eladom a francba. Sorry az off-ért, de ennk most ki kellett jönnie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Horgász topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest