- Milyen alaplapot vegyek?
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videós, mozgóképes topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Sziasztok!
A címben említett Mini Xiaomi routerem van már egy ideje OpenWRT-vel, tökéletesen üzemel, de láttam ,hogy van már nagyobb verziója is (Xiaomi Mi WiFi Router 3): [link]
Ne haragudjatok, hogy nem olvasok vissza, arra lennék mindössze kíváncsi, hogy ajánlott vétel-e a fentebb linkelt 3-as verzió, valamint, hogy létezik-e rá angol nyelvű rom vagy OpenWRT vagy bármi, ami hétköznapi ember számára is érthető nyelven kommunikál. Mivel jobb ez a 3-as, mint az én Minim? Megérné váltani?
Köszi mindenkinek, aki válaszol!
-
The DJ
addikt
Csatlakozom hozzátok egy ilyen mini AC routerrel én is.
Minden tökéletesen működik, azonban a DLNA-t nem tudom beállítani, valószínűleg azért, mert a gyári FW nem támogatja, ez pedig nagy érvágás, mert a NAS-ról és a laptopokról is DLNA-n keresztül streamelek mindent a TV-re.
Más FW-vel ki lehet küszöbölni ezt a hibát? Ha igen, akkor melyiket és hogyan telepítsem? Van erre valami értelmes leírás?
-
The DJ
addikt
Sziasztok!
Szeretnék új routert, imádom a Xiaomi cuccait (Mi3 a telefonom, van Xiaomi powerbank, Xiaomi Yi akciókamera és MiBand is
) szóval megörültem, amikor megláttam ezt a bejegyzést. Már rendelném is, viszont nekem attól tartok kevés a 2 darab 100-as LAN port. Sebességre és mennyiségre is. Az asztali gépem lanon csatlakozik, a lézernyomtatóm is + jön hamarosan egy NAS, az is, ezen felül még hetente hoznak hozzám gépeket javítani és azokat is lanon kötöm netre általában, tehát a 4 csatlakozó (de legalább 3) a minimum. Plusz ha megjön a NAS, akkor attól tartok a 100 megabit miatt szívnám a fogam erőteljesen. A jelenlegi routeremmel nem lenne baj (Asus RT-N56U), csak nem tud AC-t és a jelerőssége is gyenge nekem, az alsó szinten már nincs net egyáltalán.
Aztán láttam, hogy linkeltétek a HDD-s Xiaomi nagytestvért, fel is csillant a szemem. Ott már gigabites a LAN, 4 csatlakozó is van és a HDD miatt talán még a NAS-t is kiváltaná. Tudja valaki, hogy létezik-e hozzá angol FW? Van innen valakinek esetleg? Hol találók róla bővebb infót? Úgy érzem nekem az sokkal jobb választás lenne, de ha nincs hivatalos angol firmware, akkor nem ugrok bele, túl drága lenne ahhoz, hogy csak a pálcikákat nézegessem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 2042
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 7
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- Lenovo Yoga Slim 7 15ILL9 83HM0043HV laptop, új, csak kipróbált, 3 év gari
- ELADÓ - SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest