- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
woodworm #601 üzenetére
Elég nagy mozgolódás volt lede fronton, azóta a wifi erős, mint a pandorabox alatt, a snapshot pedig betonstabil.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
HornedReaper #597 üzenetére
A mini gyárin rendben van.
Cfw alatt voltak korábban gondok, ami pandorabox/strangeorange alatt nem jelentkeztek, és most már a legfrissebb lede snapshotban is megoldódtak.A 3 antennáshoz képest a kétsávos mini a jobb vétel szerintem, a moddolhatóság miatt.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
syler123 #542 üzenetére
Na, tegnap ujraraktam a strangeorange minimalt (az optimal szamomra tul szetcseszett), az alapjan amit irtal az openwrt topicba (firstboot, majd reboot), megmaradnak a beallitasok.
A wifi erosseg azonos, mint a pandoraboxnak (1216 volt fent, strangeorangebol pedig most a 1696).
A repository hibas volt, tegnap rosszat raktam be, ami egy meg furabb minidlna-t telepitett, nem megfelelo fuggosegekkel, ezert ma ujraraktam megint, masik repositoryval felment rendesen, bar mast nagyon nem lehet mar felrakni., 372kb maradt.Minidlna, samba es transmission rendben, gyakorlatilag annyi a kulonbseg a pandoraboxhoz kepest, hogy a sok kinai szar nincs benne, bar azert ebben is van par felesleges dolog (cpu limiter, ngrok, aria2, masodik skin, stb), amik elhagyasaval tobb szabad hely lenne
-
Zirowe
nagyúr
válasz
syler123 #539 üzenetére
Lattam az openwrt topicban, hogy most mar rendesen megy neked a strangeorange.
Megtudnad mondani, hogy a wifi fulon van-e scan gomb?
Mert nalam ez hianyzott.Amugy, ha jol ertelmezem a prometheus egy portolt asus fw, mint a padavan.
Ha tenyleg az, akkor inkabb keruld messzire, mert eleg hulladek.
A sajat asusomon ruheltem a gyarit, ment is ra a tomato majdnem rogton. -
Zirowe
nagyúr
válasz
syler123 #534 üzenetére
Sima pandorabox.
De amugy is furak ezek az fwk, mert a full reset eseten se felejtenek el mindent fw csere eseten se.
Plusz a pandoraboxon a minidlna tul sok helyet foglal es eddig meg nem sikerult normalisan telepitenem.Sima openwrt jo lenne, de eddig csakma pandorabpxnak volt normalis a wifi.
A breedet en feltettem, nem volt para, azota parszor mar jol jott.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
FreedomHUN #528 üzenetére
Abban is 100-as, de a kicsiben is van ac.
Mondjuk wifi repeater modeban lehet értelme, meg telített n-es környéken.
-
Zirowe
nagyúr
Én végül az r1024-es pandoraboxnál maradt.
Mondjuk nálam nem utp-n kapja a netet, hanem wifin keresztül (2,4-en kapja és 5-ön osztja).Most egész megbékéltem vele, de akkor sem az igazi, néha furcsa dolgokat dob be, minidlna-t továbbra sem akarja rendesen telepíteni (hibát dob, majd kifogy a tárhelyből, ami azért elég vicces), de a samba, ddns és a transmission megy rendesen.
Igen, sajnos elég sok moddolt openwrt-t végigpróbáltam, de végül sajnos maradt a pandorabox.
A gyárira ránéztem első boot alatt, nevettem egyet, majd ment rá az openwrt.
-
Zirowe
nagyúr
Többszörös próba után sajnos arra jutottam, hogy a mini ac router esetében az összes sima és moddolt openwrt hulladék wifivel rendelkezik (vagy furán viselkedik), egyedül csak az eredeti pandorabox (nem a strangeorange-é, mert sajnos az se az igazi, bár a wifije jó lenne) ami eddig nyerő, de ott meg a beépített kínai dolgok amik nem kellenének, a saját repojukkal együtt.
Fura, hogy ennyi idő alatt se jött össze egy normális alap openwrt a wifi miatt.
Az pedig, hogy a 3as router még nem támogatott, csak az asusos padavan fw-vel, szintén érthetetlen. -
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, rendeltem a hétvégén egy 4 antennás xiaomi routert.
Érdeklődnék, hogy erre van már openwrt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Steam topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- EA Sports WRC '23
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged