-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nullpoint
őstag
Csak R5P-ről tudok nyilatkozni, nekem tegnapelőtt napközben oldalsó farmerzsebben volt pár alkalommal (extrém mozdulatok nem voltak, ültem, álltam, mentem), és este amikor az íróasztalra raktam meglepdve tapasztaltam hogy billeg.
Konkrétan olyan 2-3 mm vincseftség volt benne. Először azt hittem rosszul látok.Gondolkodtam mi tévő legyek, de idegesített úgyhogy "visszatekertem", de most hétfő reggel rohanok strapatokot venni mert ez nagyon félelmetes.
Persze ekkora méretben ilyen vékony házzal sajnos vigyázni kell mert könnyen görbül.Elég régi telefontról jöttem át, a kamera nagyságrendekkel jobb, ugyanakkor nem kiemelkedő, rossz fényviszonyok mellett elég gyenge képet lő, napfényben vállalható. (hangsúlyozom, előző telefonomhoz képest megváltás)
Gps megfelelő appal elég jó volt tegnap erdőben is, és a letöltés is elég gyors volt, akksi nagyon jól bírja, szerintem még a holnapi nap belefér töltés nélkül, nem lesz intenzív használat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 Ultra (16/512GB) Fekete, Független, Makulátlan Állapotban! 1év Garancia!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest