Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yatta
csendes tag
Köszönöm szépen a segítő hozzászólásokat, nagyon kedvesek vagytok, de ez a telefon mára már csak rossz emlék. Ugyanis elindítottam az elállási folyamatot, hétfőn viszik vissza.
Hasonló paraméterekkel rendelkező (nem Xiaomi) telefont szeretnék, mit ajánlotok?
-
yatta
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem az eustock-tól egy Redmi 4x-et. Megkaptam, minden jól működött rajta csak telefonálásnál elment a térerő és megszakadt. Kicseréltem a sim kártyát, nincs változás. Eustock, szervíz, 2 hét várakozás, visszakaptam. Antennát cseréltek rajta, egy nap használat után ugyanazt a hibát produkálta. Közben rendeltem még egyet. Egyszerre érkezett meg a kicserélt és az új. Mind a kettőnél ugyanaz a probléma jelentkezett.
Tehát 3 Redmi 4x ment át a kezünkön és egyikkel se tudtunk telefonálni.
Időközben kifutott termék lett, úgyhogy várjuk hogy visszavegyék és utalják a zsetont.Másnak nem volt ilyen problémája?
Mit vegyünk helyette ami hasonló paraméterekkel rendelkezik (és jól működik)?
-
yatta
csendes tag
Sziasztok!
Egyszerű mezei felhasználó vagyok.
Segítséget kérnék: Xiaomi Redmi 4X 3/32-t, vagy Vernee M5 4/32?Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Bluetooth hangszórók
- Háztartási gépek
- Horgász topik
- EA Sports WRC '23
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest