- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
-
C0d3r
addikt
-
vince
őstag
válasz
cidalain #12830 üzenetére
A hívásvárakoztatás a kulcs. Ha az be van kapcsolva, nem fog foglaltat jelezni a készüléked, így az Átirányítás ha foglalt lehetőségig el sem jut a folyamat. Nálam (szintén Telekom) az átirányítások közül csak az Átirányítás ha foglalt van beállítva, a többi átirányítás kikapcsolva és működik a hívásvárakoztatás.
(#12829) DarthFader
Nekem a kezdetektől megy global stabil, eu és hu romon is. -
orso0355
őstag
válasz
cidalain #12667 üzenetére
Nekem is szilikon tokom van, és nem is tennék a kijelzőre semmit, ha nem lennének fülbevalóim, mert azzal sanszos, hogy karcolgatnám
Viszont a gyári fóliát én levettem azonnal, az nekem alkalmatlan volt mindenre - főleg hogy a kijelző normálisan látsszon, bár ez is ízlés kérdése.A szilikon tok mellett viszont egy ilyen tempered glass nem biztos, hogy rossz, nekem a kettő jól együttműködik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest