Hirdetés
- IFA 2025: A világ legkönnyebb 16"-es notebookját alkotta meg az Acer
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- IFA 2025: Belépőszintű Wi-Fi 7 router az Acer kínálatában
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beef
őstag
Tesztelgetem crdroid 7.1-et.
Akku töltés sajnos csak ~2000mAh, próbálok keresni hozzá QC3 gyorstöltés kiegészítőt, mert korábbi rendszeremmel ment a ~2500mAh is.
Merülésben kb. ugyanaz mint Bliss 12 + Rockstar v9 kernel (a kernel volt nagyon jó).
Ha kihangosítóhoz kapcsolódok és jön egy sms, akkor nem egyszer játssza le a hangot hanem többször.
Volt olyan, hogy nem tudtak elérni, csak sms jött, hogy nem fogadott hívás, többször is. Ezen lehet segített a GSM/WCDMA/LTE-re átkapcsolás (ez idővel kiderül).Más gondom eddig nem volt vele.
-
bobalazs
nagyúr
Lehet hogy megy csak otp nem küldte azt a nyamvadt smst. A hivás fogadás pl működött dual simmel.
Csak már nem vártam meg, átraktam másik teloba a másik simet. Bár ott se jött meg hamar de legalább megjött.
Kegyetlen jó a rom, nagyon fasza a akksi ideje, sztem ha nem nyulok hozzá, 7 napig simán elmegy a teló. Van benne egy akksi töltö funkció ami beállitható %on ki be kapcsolhatja a töltést, az szerintem bugos. 60 be 80% ki funkciora tettem, és lemeritettem 40%ra nem volt hajlando tölteni a telo abszolut. kikapcsolva a funkciot ujra ment a töltés. KB ennyi.
A dec 22?-i security update miatt is érdemes használni, biztonsági csomag androidos a legujabb.
Ide is leirom a telepitést, hogy egyszerűsitsem a dolgot:
3.3.1-0 TWRP
rá a orangefox https://sourceforge.net/projects/jabiyeff-build/files/Recovery/OrangeFox-R11.0-santoni-29.11.20.zip/download
fel a romot https://crdroid.net/santon
orange ujrainditás után, (rendszer ne töltsön be)
megy rá a gapps https://sourceforge.net/projects/nikgapps/ az utolso NikGapps-basic-
arm64-11-20201214-signed
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, Galaxy AI 2028. 02.
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest