Hirdetés
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- MSI MAG B650 Tomahawk WiFi alaplap: AM5 valamivel olcsóbban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
orso0355
őstag
válasz
Dhampir #15689 üzenetére
Hát azért markáns különbség van a telefonok kamerája meg egy normális fényképező közt. A többi, amit felsoroltál, nem okoz a többségnek olyan fájdalmakat, mint a kamera. (Mondjuk nekem a kamera se...) Én a magam részéről képtelen vagyok megérteni, hogy miért az az első kérdés egy telefonhoz, hogy "milyen a kamerája?" Nagy ívből teszek rá 😃 tudok vele telefonálni, netezni, navigálni, stb.? Tudok. Bír egy napnál többet? Bír. Na majd ezek után kezdek vele foglalkozni.
Szóval akinek ez számít, az vegyen fényképezőt 😃
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borderlands 3
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Poco F7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest