Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
-
siddis
őstag
Na és milyen.?
Láttam hogy egy ideje már ezt tolja a csóka, csak az RR-je baromira ette az akksit.
Treble vagy non-treble a ROM, csak mert egy ruszki fazon kiszedte az utolsó 4.9-es kernelt az októberi Carbon ROM-ból, aztán ha nem treble akkor megnézném megy-e vele..
Illetve van még egy jóember aki a LightPhoenix kernel-t reszelgeti, csak még a bluetooth-ba nem sikerült életet lehelnie, ígéretesnek tűnik egyelőre.. -
siddis
őstag
-
siddis
őstag
Azt írják hogy a MGC_7.2.014_Parrot043-v3.apk stabil. De minden viszonyítás kérdése.
-
siddis
őstag
Előfordult már, de leginkább a Kernel Adiutor-ral, mióta Smartpack Kernel Manager-t használok, azóta nem találkoztam ilyennel. Nálad mi van fenn.?
-
siddis
őstag
Az újabb kernelek-nél be tudod állítani, hogy mennyi nagy mag működjön, volt már olyan hogy levettem nullára, de azért eléggé meg lehetett érezni hogy csak a kis magok mennek. Az Adiutor meg szerintem eléggé össze-vissza még, egy óra működés után még mutat is valamit -hogy mennyit mentek a kis magok- de mondjuk egy nap után már vagy nulla vagy értelmezhetetlen értékeket mutat.
Sokkal jobban meríti a képernyőhasználat mint akármelyik kernel.. -
siddis
őstag
Csak az idegenkedők miatt raktam fel, hogy bátran lehet már kísérletezni a Lineage OS-el, nálam nem jött elő az automatikus fényerő probléma, az ujjlenyomatot is felismerte minden alkalommal és az OTP Mobilbank is autentikál ujjlenyomattal.
A Gabriel-kernel miatt viszont van alapsáv-hibaüzenet az induláskor, viszont ez a kernel szerintem jobban kihasználja a maximum és minimum közötti frekvenciákat.. Nem csak 422 HMz-en ketyeg leggyakrabban.
Már a kertek alatt jár a Resurrection Remix 7 Pie, na majd arra leszek még kíváncsi..
-
-
-
starr
őstag
Így van! Csak az Arnova-s Google Camera működik rendesen, legalábbis nálam.
A kamera fejlesztői beállításaiban be kell kapcsolni az enable_hwhdr-t, és "javított HDR+"-ra kell állítani, különben nem csinál HDR képet. Az előlapi kamera viszont nem ment képet, ha "javított"-ra van álltva. -
siddis
őstag
Na ja..
A LOS-ból kompletten hiányzott az ujjlenyomat-kezelés. Meg mindig visszaállt az automatikus fényerő valahová 30%-ra.
Az utolsó normális Havoc az augusztus elsejei volt, azóta egyre csak lejjebb..
Viszont ez az 'RR-O-v6.2.0-20180915-santoni-Final' egész jó, most azon vagyok, Jaguar-kernellel, csak a mobilnet-beállításoknál sikerült eddig kiakasztanom.. Bár meglehet hogy a sok kigyomlált cucc miatt nem tetszett neki valami. -
-
siddis
őstag
Valaki pedig (Simpsonék?) megcsinálta.. Meg szerintem van belőle GSI is talán már. Mindegy.
Eléggé elborzasztó az AOSP telepítési folyamat leírása ahhoz hogy bele se fogjak.. -
Fredo78
aktív tag
Köszi a segítséget, ha lesz időm kipróbálom. Ma éjjel lekapcsolva a problémás simet 3%-ot merült ami szerintem korrekt (wifi,Bt,1 sim ment).
Próbaképp átrakom azt a simet egy másik telefonba. Az nem lehet hogy a sim is bűnös? Régebben volt ilyen tanács, hogy cseréltesse ki az áldozat a szolgáltatóval a simet. Ez kb 3-4 éves sim tehát nem olyan régi mégis mikor be van kapcsolva olyan érzésem van hogy jobban merül a telefon -
aelod
veterán
-
cerka
csendes tag
-
siddis
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- GTA V
- Napelem
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Delta Force (2024)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest