Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... Méltó utódja a mikró eladó vaterásnak."
Hu, ba+! Egy figyelmeztetést (a nyugalom megzavarására alkalmas kép következik) tehettél volna ki.Én - ahogy írtam (és ha tehetem, mert nem mászik fel magától) - biztos várok egy kicsit. Kíváncsi leszek a tapasztalatokra (legfőképp a Kodi érdekel).
Ha esetleg nagyon bug-osnak bizonyulnak, akkor remélem hamarosan jön javítás, amivel átugorhatom ezt a 4467-es változatot.Más (kicsit) valahol olvastam, hogy Netflix "kódot" (itt ESN néven fut) nem jó ötlet közkincsé tenni, mert szorgos kínaiak (3rd party media box készítők) lemásolhatják, és akkor egy idő után a sok azonos kulcs miatt letiltásra kerülhet minden olyan eszköz, ami használja.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Google Android TV operációs rendszerének 6.0-s változatát futtatja a régi-új doboz.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest