Hirdetés
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
xviktorx #8841 üzenetére
" ... van csatlakoztatva egér meg próbáltam a billentyűzetet is." - egyszerre?
Ha a beviteli mező fölé viszed az egeret, majd kattintasz, akkor a billentyűzettel kellene, hogy tudj bele írni." ... nem tudom mi az az ADB." - akkor azt hagyjuk. Csak arra az esetre írtam, ha csináltál már hasonlót. Egyébként is "spec. kábel" (mindkét végén USB A-s "apa") kell ugye hozzá.
Én a helyedben megnézném azt, amit Fall-N javasolt, aztán ha nem megy telefonról (mondjuk almás cuccról nem tudom, hogy mik az esélyek), akkor szerintem marad a factory reset. Mondjuk, ha sz@r az app ...
... szóval esetleg próbáld meg downgrade-elni magát az app-ot. Itt vannak fenn régebbi verziók. Ha így sikerülne a login, akkor utána már felfrissítheted.
Na, még egy eszembe jutott, ami könnyebb lehet, mint az ADB - scrcpyAnyDesk (igaz nem TV-re van, de talán elindul azon is)
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Google Android TV operációs rendszerének 6.0-s változatát futtatja a régi-új doboz.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Ryzen 7 CPU-k
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest