- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Zotac új handheld gépe szakít a normával
- Fujifilm X
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi A2 Lite (kódnév: daisy) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopepe
aktív tag
válasz
tomszli11 #3500 üzenetére
Nekem 9-es van fent,2019 08 01 javított,és amiket itt olvasok eszem ágában sincs tízesre váltani.Stabil rom,annyi a bibi,hogy kellett egy progi ami hajnal kettőkor(ez természetesen beállítható) újraindítja a rendszert,mert a sim kártyák térerejét eldobálta(pár naponta).Az öcsém az övén kipróbált valami újabbat,de mindenki panaszkodott,hogy minden vízhangzik erősen.Vissza is állt erre.LorenzoHUN-nak üzenném,hogy azért ez még nem egy nyugger teló,bár igen..figyelembe kell venni azt,hogy ki mire használja...szerintem jó cucc....
-
hifikus
tag
válasz
tomszli11 #3473 üzenetére
Nem kell beállítani, csak a második lapra kel tenni azokat az ikonokat amiket egyébként a fő lapon használsz. Ha onnan idítasz egy alkalmazást, majd amikor el akarod hagyni az appot, és megéríted lent középen a fehér pötyet, oda is tér vissza, nem az első főképernyöre ahol a kereső sáv is van. És így az első oldal csak újraindításkor szokott előkerülni.
-
-
Voice24
őstag
válasz
tomszli11 #2519 üzenetére
Nem tudom, hogyan lehet visszaállítani, de eredetileg, a gyári rendszerrel sokkal fényesebb volt. Én is, ahogy kibontottam, rá is csodálkoztam, hogy milyen jó a fényerő, de szinte azonnal lefuttatott egy frissítést, a fényerő pedig az újraindulás után látványosan visszaesett.
-
calamites
őstag
-
artid
aktív tag
-
-
-
artid
aktív tag
válasz
tomszli11 #1112 üzenetére
Ha átolvasol az A2 topicba, ott azt írják, hogy még arra sem érhető el itthon a Pie, pedig már régebben kiadták. Lehet jobb is picit várni, míg az esetleges "gyerekbetegségeket" kijavítják.
Ennek ellenére én is várom már -
kelly416
veterán
válasz
tomszli11 #42 üzenetére
Itt van az első merülés, ebben benne van szoftverfrissítés, belakás, minden feltelepítése, stb...
A második már ugye kicsit barátságosabb, és kb. a kijelzőidővel azonos mennyiségű telefonálás is van benne, mert melómból kifolyólag sokat telefonálok.
És a harmadik megint elfogadható szerintem.Mindezt úgy kell nézni, hogy erről fórumozok, ismerkedem én is vele tehát nyomkodom ha kell, ha nem, navigáció, némi zene (ami kijelző nélkül megy).
Innentől döntsd el magadnak, mennyire jó vagy nem jó ez így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi Android One sorozatának második generációja a szerényebb kivitelben, a Mi A1 hardverével, de modern formatervvel és nagyobb akksival. Előbbi viszont (sajnos) szenzorszigetet is jelent.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Video konvertálás
- Trollok komolyan
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest