Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DroiDMester

nagyúr

válasz zolikaDB #7102 üzenetére

Csináltam egy kis TWRP telepítő Pakk ot NUGAT és OREO-n is működik!

1, Kezdetnek letöltöd a TWRP_installer_By_DroiDMester.7z -et kicsomagolod(lehetőleg a c meghajtó gyökerébe)

2, Fogsz találni egy TWRP_installer_By_DroiDMester mappát ebben lesz egy Mi-A1_TWRP-3.2.1_installer_By_DroiDMester.zip fájl ezt másold fel a telefonra

3, A telót indítsd el FastBoot módba(nyuszis kép) és dugd rá a gépre a telót

4, Amit előbb kibontottál mappát(TWRP_installer_By_DroiDMester) megnyitod és ott találsz egy Bootloader_Unlock.cmd fájlt ezen nyomj entert ha már korábban kinyitottad a Bootloadert akkor ezt a lépést ugord át

5, Amit előbb kibontottál mappát(TWRP_installer_By_DroiDMester) megnyitod és ott találsz egy Boot_TWRP.cmd fájlt ezen nyomj entert, ez újra fogja indítani a telót TWRP módban, várj türelmesen kb fél percig eltart a művelet

6, Ha betöltött a TWRP ott a Mount menüpont alatt kipipáljuk a system és data partíciókat, ha kilenne pipálva a Mount system partition read-only akkor onnan vegyük ki a pipát

A home gombbal vissza megyünk a főmenübe, és ott az install ra nyomunk, itt bal alul a select storage ra katt, a felugró ablakban az internal storage -t választjuk és le okézuk, ezután a korábban felmásolt Mi-A1_TWRP-3.2.1_installer_By_DroiDMester.zip et beadjuk és telepítjük

6, Akinek kell root(Magisk) azt a TWRP telepítése után tegye fel mert ha előtte teszi fel akkor a root elveszik!

Új hozzászólás Aktív témák