Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elkészült az adventi hardverfelfújt
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Nekem is van egy pro verziós telóm ...
A kérdéseim a következők lennének:
1. Miért ilyen homályos a készített fénykép? Előtte egy Le Max 2 (szenzor: IMX230) volt és sokkal élesebb volt a készített kép, de ezzel a (IMX586) telóval kevésbé részletes a kép.
Ezen lehet valamit állítani? vagy van valami jól bevált app hozzá?2. Gyors töltéskor mekkora feszültséget (V) tud max felvenni a teló? 9V, 12V, 20V, ...?
Előre is köszi a válaszokat
-
detroitrw
addikt
válasz kelly416 #6069 üzenetére
(#6072) mgTerminator
a 9V az szerintem kevés lesz mert akkor 3A lenne az áramerősség -
detroitrw
addikt
Azért választottam ezt az összehasonlítást mert ez egy alapból sötét folyosórész ami be van világítva
így független a külső tényezőktől (főleg most hogy borult az idő ...)és van erre a zajosodásra valami bevált kompenzálás?
mert időnként kell fotókat készítenem és idegesítő hogy a fényképeken alig lehet elolvasni a szöveget
távoli fotók meg ... inkább nem írom le (nem egy dslr-hez képest hanem a régi telómhoz) -
detroitrw
addikt
válasz mgTerminator #6124 üzenetére
köszi előre is -
detroitrw
addikt
válasz mgTerminator #6324 üzenetére
Szia!
Köszönöm az infót ennyit nekem is felvesz egy 18W-os töltővel, de szeretnék olyan töltőt venni ami kiszolgálná a 27W-ot
ehhez kérdeztem, hogy ~27W töltés mellett milyen feszültséggel operál a kütyü -
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Egy ilyen tokot vásároltam a 9T pro -hoz: klikk
elég vastag szilikonból van így a hátsó kamerák fölé emelkedik alapból, a két alsó kamera körül pluszba van egy perem ill. a tok 4 sarka még ezeken felül emelkedik. Ugyanez igaz az előlapra is.Ha már védelem akkor tudtok olyan fóliát/filmet amit körbe lehet futtatni a teló oldalain, gombjain?
valami ilyesmire gondolok: klikk -
detroitrw
addikt
válasz kelly416 #6386 üzenetére
Nem a carbon minta a lényeg csak egy mintát linkeltem, hogy oldalt is védve legyen a karcoktól
ez a teljes készüléket védő hogyan mutat a készüléken azt megtudod mutatni?
egy kijelzővédő fóliáról van szó meg egy hátlapiról aminek a négy szélét fel lehet hajtani?
vagy a front és back film is félig felhajtható? -
-
detroitrw
addikt
válasz detroitrw #6343 üzenetére
sikerült hozzájutni egy ZMI QB822 powerbankhoz ami "elméletileg" usb-c csatin tud kinyomni magából 27W-ot, usb-a csatin meg 18W-ot ...
~45%-os teló akkunál:
usb-c csatin ~15,6W jött ki a bankból (8,9V, 1,75A)
usb-a csatin ~16,3W (9,2V, 1,78A)hogy most a kábelek lennének hozzá kevesek, vagy hogy csak qc 3.0 hitelesítés van rajta nem tudom
majd még kipróbálom alacsonyabb akkuszinttel is hátha akkor már többet tud kivenni
[ Szerkesztve ]
-
detroitrw
addikt
válasz eddie1978 #6620 üzenetére
egy ilyen dögöt
Baseus BS-E915 -
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Unlock-olni akartam a kutyut (9T pro) ...
Elkezdte ellenorizni a kutyut szepen porog a % erre kapott is egy pipat
De az unlock reszre dobott egy olyat, hogy "x", azzal a szoveggel hogy helytelen teloszam van a fiokhoz rendelve.Most akkor egybol lefutott volna az unlock vagy csak elinditottam volna a 168 (vagy mennyi) oras varakozasi/jovahagyasi idot?
A teloszam hitelesitesen meg dolgozok
[ Szerkesztve ]
-
detroitrw
addikt
Nekem (9T pro 11.0.3.0 (QFKEUXM)) telekom (1) és digi (2) sim van a telóba
Bekapcsoltam a volte funkciót (a tárcsázóból) és egyből lett a digi-n volte ikon
Felhívtam a telekom-ot, hogy kapcsolják be, jött az sms hogy most már okés a 4G hang, ezután újraindítottam a telót (azóta már többször is)... de viszont volte ikon nincs a térerő mellett (pedig a diginél ott van)az általad linkelt képnek helyesnek kell lenni (mármint hogy szürke a volte-jelző), mert a digis sim-nél is ugyan így néznek ki a kapcsolók
lehet az adott helyen térerő probléma van azért nem jelenik meg, majd délután elválika beállítások/sim-kártyák és mobilhálózatok-nál mindkettőnél be van kapcsolva a volte-használat
[ Szerkesztve ]
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Valaki hasznalja a USB Audio Player PRO appot?
Az lenne a kerdesem, hogy mennyire kompatibilis a keszulekkel (9T pro).Elore is koszonom a visszajelzeseket
-
detroitrw
addikt
Koszi, de a mobil azon verziojanak topikja elegge kihalt, mivel hw-be is eleg kozel vannak egymashoz, ha a 9t-en mukodik akkor valszeg a pro-n is fog.
De a kompatibilitasi problemak miatt nem vennem meg vakon(#12641) sandró60
Koszi, az app tulajdonsagait ismerem, de a fenti okok miatt latatlanba nem vennem meg.
Sajnos probaverzio nincs belole -
detroitrw
addikt
Sziasztok!
9T Pro-m van ... 12.0.4.0 (QFKEUXM)
A frissítés óta a xiaomi home alkalmazás a legördülő irányítóközpontba belopta magát.
klikkEzt valahogy el lehet onnan tüntetni? (az alkalmazás törlése nélkül )
Előre is köszönöm a segítséget
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
A 9t pro-ra megerkezett a 12.5.1.0.RFKEUXM tegnap fel is raktam ...
Valami oknal fogva mindig eltunik a twrp (3.5.2_9-0).
Flash-eles utan meg rendbe mukodik, aztan ha ujra belepek akkor a decrypt-eles nem indul el (nem keri a mintat) es csak read-be lehet elinditani ... Ha ezutan is belepek a recovery-be akkor a legtobbszor a gyari recovery fogad
Es ha ujra fel flashelem akkor minden ugyan igy zajlik ...Letezik erre valami megoldas?
Elore is koszi a segitseget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest