Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyiGo
aktív tag
csak az nem mindegy hová megy az adatod. keletre vagy nyugatra. én nyugatos vagyok. sajnos volt egy ideig samsungom, de alapvetően a google a nagytesóm.. és igazából az alma is. de kínából igyekszem nem venni telefont. Szerintem ma az apple és a google pixel van mint biztonságosabb választás, illetve a samsung dél-koreai a sony meg japán, ami szintén nem annyira rossz mivel... egyiknek sincs tökéletes kapcsolata kínával. Nem tudom kitől kell tartani amúgy hosszú távon jobban. szerintem a kaukázusi ember kaukázusi telefont használjon. Persze most nagyon kényelmes keleti rabszolgáink verejtékes munkával megtermelt gyülöcseit élveznünk. egy havi fizetésünk (átlag!) kevesebb mint feléből ilyen csúcstechnologiát tudunk vásárolni mint ez a mi 9SE... egyszerűen megrémiszt. mi van ennek a történetnek a végén, ki fogja uralni a skynet-et? Az hogy most biztonságosan lehet használni a xiaomi-t az alap. most épülnek ki az erőterek.
persze az is kérdés hogy ha mondjuk valami egyszerűbb diktatúrával nézünk szembe akkor az adatainkra ki vigyázz majd jobban. kinek érnek majd többet? keletnek vagy nyugatnak? én azt gondolom hogy az apple és a google hajthatatlan lesz, Kelet viszont könnyű prédává, megfizethetőbbé teszi az adatainkat mint a nagyobb tesók. hosszu téma.. midenestre én csak nézem csugó nyállal ezt a cuccot és inkább duplát fizetek egy google pixel 3a-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lehet-e százezer forintért kvázi-csúcskészüléket letenni csupa kijelzővel, négy kamerával, rengeteg funkcióval és korrekt mérettel? A Xiaomi megpróbálja.
- Honda topik
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest