- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
válasz Oldmobil #11532 üzenetére
a fényképező van rátéve hosszú nyomásra, duplára pedig a led fény.
ezek hasznosak, kellenek
csak azt nem tudom miért kapcsol be magától a fény bizonyos hívásoknál, másnál meg nemEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz Márton #11522 üzenetére
Most már kezdek teljesen megőrülni.
Nem tudok rájönni, miért kapcsol be egyik bejövő hívásnál a hátsó led, míg más hívásnál nem Ez valami kisegítő lehetőség? Mit kattintottam el?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz mattheus #11524 üzenetére
A Mi9 Qi töltést is tud, ne aggódj.
Ingyenes wifi file transfer a store-ból, majd pc-n simán egy total commanderrel rácsatlakozol és lehúzol mindent, ami kell.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
Üdv,
bejövő hívás esetén folyamatosan világít a led és még beszélgetés közben is.
Hol tudom ezt kikapcsolni? Nem találomEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
Adott egy új, 4 gigás mediarange pendrive, fat32-re formázva rajta egy videó.
Mi9-re dugva otg kábellel, azt mondja nem támogatott generic usb eszköz. Miért?!
Ugyanez a pendrive egy ősrégi Galaxy S6-on, otg kábellel simán olvasható.
Mi van itt? Rádugtam egy 32gigás, szintén fat32-es pent a Mi9-re, azt meg látja..Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
az akkutoltes hatralevo idejet nem tudja kiirni a lock screenre?
(root nincs)
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz Sweet Lou 6 #11417 üzenetére
Navazz.. köszi, ki is próbálom
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
Tudtok ajánlani biztosan működő hívásrögzítő appot?
Tehát ne csak az én hangom vegye.Mi9 gyári (M1902F1G)
12.0.4.0 Miui global QFAMIXM)
Android 10ennyit tudok róla
-
Márton
nagyúr
válasz B. Tamas #11278 üzenetére
Köszi, de:
automatikus induláshoz biztos köze van?
Hol van feladatkezelő Android 10-en? Nem csak a fejlesztői beállításokban?
Közben meglett a megoldás, ami nincs összefüggésben a fentiekkel.
Mégiscsak akkukímélő lesz, de máshol, ahol eddig néztem.
Az alkalmazás tulajdonságainál az akkukímélő oldalon "nincs korlátozás"-ra kellett tenni, mert alapból az akkukímélő módon állt.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
Hogy lehet a gps-t folyamatos működésre bírni kikapcsolt kijelző mellett is?
Most rögzítettem egy 360-as videót insta kamerával, ami a teló gps-ét használja, de ahol kikapcsoltam a képernyőt, ott nincs útvonal. Pff.
Android 10. Akkukímélő mód már mindenhol kikapcsolva.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz hzsolee #11248 üzenetére
Szóval hang ugyanúgy jön merüléskor, pedig kikapcsoltam az értesítést.
Akkor ez a szöveges értesítést jelenti, ami pedig felőlem jöhet.
De a hang.. Az zavaró sokszor. Azt hol lehet kikapcsolni?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz hzsolee #11248 üzenetére
Ok, de azért remélem üzenet még jön, az hasznos 5% körül, hogy ne csak elmenjen hirtelen minden mikor merülök. Csak a hang zavar. Az is hajnalban
köszi!Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
A merülő akkura figyelmeztető hangjelzést hogy lehet kikapcsolni?
Mármint azon kívül, hogy lenémítom az egész telót.
Hajnali 2-kor nekem ne jelezzen.
kösziEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
Azt tudja valaki miért ilyen pici az értesítő led? Felrakom qi töltőre az asztalra karnyújtásnyira tőlem, és azt sem látom tölti-e még vagy sem. Csak ha egy bizonyos irányból nézem. Nem értem mi volt a koncepció. S6-omon olyan korrekt méretű a led, pont amekkora kell, látható mindenhonnnan.
Továbbá az értesítési sáv font méretét lehet valahogy növelni? Még jók a szemeim, de így is irtó nehéz elolvasni pl. az akkuszázalékot, időt, stb. Olyan 1.5x méret kéne. 3rd party app is érdekelneEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz Sweet Lou 6 #11226 üzenetére
Ok, köszi, még olvasgatok picit előtte az újdonságokról.
-
Márton
nagyúr
válasz Sweet Lou 6 #11224 üzenetére
Ajjaj, ez ugye garantáltan nem csinál téglát a készülékből?
Egyébként mennyi pluszt ad a 11 a 10-eshez képest? Van valódi, lényeges, hasznos változás?
6 és 7-ről jöttem, így a 10 is elég nagy ugrás
Csak furcsa, hogy ha egyszer hivatalosan megjelent rá, akkor miért nem ajánlja fel nekem.
-
Márton
nagyúr
válasz Sweet Lou 6 #11222 üzenetére
-
Márton
nagyúr
válasz Sweet Lou 6 #11220 üzenetére
A MIUI 12 megvan, csak Android 11 nincs.
Hogy kell rákeresni?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz Sweet Lou 6 #11218 üzenetére
És hogy kell felrakni, miért nem frissül nálam?
-
Márton
nagyúr
válasz Márton #11216 üzenetére
A notification area betűméretét nem lehet változtatni? Túl kicsi az óra, az akku %, alig látom, nincs mindig nálam a nagyítóm..
Ha wireless töltőn van és elérte a 100%-ot, pár percenként felvillan, hogy 100% és hangot is ad. Ez direkt van így, hogy vegyem már le? Nem lehet kikapcsolni?Továbbá miért csak android 10-es van az én készülékemen? Van rá hivatalos 11 vagy nincs? Esetleg SIM kártyától függ, hogy melyik szolgáltatóhoz vagyok felcsatlakozva? (Digi van benne)
-
Márton
nagyúr
válasz Márton #11209 üzenetére
Szóval töltés közben a zárolási képernyőn, nem tudja megjelentetni a hátralévő időt
Ez nagyon hasznos volt S6-on, android 6-tal.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz creed33 #11205 üzenetére
Hogy lehet lejjebb hozni az értesítő-sávot hogy ne lógjon bele a kamerába?
A Cooltool-ra tudtok valami alternatív appot? Android 6-on itt fent jelenítettem meg cpu használatot, holdak számát, mobilnet fogyasztást... De most a CPU használat végig 0, hold is hol van hol nincs (üres a mező, pedig van jel, szabad ég alatt vagyok).
Töltés közben a zárolási képernyőn, hogy tudom megjelentetni a hátralévő időt?
Több oldalon olvasom, hogy már támogatott az Android 11, de nekem csak a 10 van fennt és nem frissíti. Ilyen nagy verzióugráshoz más módszer kell frissítésre? Érdemes megtenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy Note 3 - fókuszban a szolgáltatások
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest