Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz
Dominó85 #7934 üzenetére
Emlékszel?
Simán maradhattál volna "jófej" Hongmi szimpatizáns, pláne, hogy az új szerzeményed se a hibátlan kategória.
Mindnyájan tudtuk, hogy milyen telót veszünk (1/4GB), ami a mai napig is jónak mondható a v5-ös ROM változattal. Nem elemeztem a kérdést, de nem lehet véletlen, hogy a fél évvel később indult 1S topik már 10.000 hsz felett tart, itt meg 8.000 alatt vagyunk. Talán az 1S memória kezelési problémái, ami igazi ciki lehet a Xiaomi-nak, de mint látható simán túlélik.
Te is tudod, hogy tökéletes telefont nem akarnak nekünk gyártani, így az extra igénybevételnél marad a szop.s, minnél több új telefon, annál több sz...
Nyűglődtünk itt ketten a fordított híváslistáért, azóta se javították ki, de ezért nem cserélek márkát. Ujítottam Redmi 2-re és átírom a Névjegyeket. -
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #7934 üzenetére
Oké tudjuk hogy neked nem jött be.Lépjél túl rajt.Akkora negatív túlzásokkal illeted ezt a telót hogy az hihetetlen.Sok szopás meg mittudomén.
Milyen sok szopás?Azért mert van 1-2 ember akinek nem sikerül a frissités,az még nem jelenti azt hogy ez a telefon rosszabb lenne mint bármelyik másik.Sőt.
Nekem ilyen sokáig még egy telefonom sem volt meg és még meg is lesz egy darabig.
Nagyon elégedett vagyok vele.
Nekem egyedül az akku nem tetszik,de már megszoktam hogy ha lemerül,akkor megy bele a pótakku amit addig feltöltöttem.Vagy powerbank akinek az tetszik.A kevés helyről meg a belső tárhelynél csak annyit hogy igen.Évente egyszer mondjuk kell egy takaritást csinálni azt mindjárt van hely megint ha a sok szemetet kigyomláltuk.Ez aztán tényleg nagy szopás
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- DUNE médialejátszók topicja
- LEGO klub
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest