- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Én imádom a MIUI-t. És ahogy látom továbbra is kicsit egymás mellett beszélünk el. Értem én, hogy a Hongmi az alsó kategóriát képviseli a Xiaomi termékpalettáján. De ez nem azt jelenti, hogy le kelljen xarni a fent, általatok kicsinek titulált hibát. Szerintem ha a MIUI és a devek tényleg annyira faxák, akkor tisztában vannak a 4.4 korlátaival és mondjuk a 4GB romot szem előtt tartva kikerülhetnék a google faxszágát (nem lehet obb-t SD-re helyezni eleve az apk telepítésekor...). Amit ezt a nagy testvér is belátott az android 5.0-ás verziójánál. Saját magukat köpve ezzel arcon. A Jiayu felülete kísértetiesen hasonló a MIUI-éhoz, nekik (jóval kisebb cég lévén) mégis sikerült ezt az SD mizériát áthidalni. Értitek? Például csak emiatt a baromság miatt nem tudok GTA-zni (kibírom, de akkor is) a telómon. Csak mert annak 2,6GB az obb-je és biza szerencsétlen Hongmi romján nem fér el. Jelly Bean alatt semmi ilyen gond nem volt. És ha teszem azt navigációs progit akarok használni 3GB térképpel? Az se menne. Ahogy említettétek is, folyamatosan reportoltam ezt a kérést a Xiaomi felé. Szóval ez nem alaptalan "rimánkodás". Ha pedig annyira bonyolult dolog, akkor közöljék, hogy "Sorry".
UI: Jelenleg dög lassú a Hongmim ezzel az új rommal. Random elfogy a memória, pedig csak 6-7 progit tettem fel. Majd csinálok egy tiszta telepítést, de sűrű hetem van és szükségem van a telóra.
esox
Indítsd újra a telefont. Jellegzetes 4.4-es bug ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Túra és kirándulás topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- OnePlus 12 (512 GB/16 GB RAM)
- Galaxy S25FE 256Gb - pár napot használt, 3 év garancia
- iPhone 16 128GB fekete 1 hónapos! Makulátlan! KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 4-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest