Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• Surda-

őstag

válasz Neck #7557 üzenetére

Csak az appokat lehetne átrakni SD-re...
    Egyszerűen nem értem,hogy egy ilyen fontos dolgot,hogy nem orvosolnak...

• Dominó85

addikt

válasz Neck #7557 üzenetére

Én imádom a MIUI-t. És ahogy látom továbbra is kicsit egymás mellett beszélünk el. Értem én, hogy a Hongmi az alsó kategóriát képviseli a Xiaomi termékpalettáján. De ez nem azt jelenti, hogy le kelljen xarni a fent, általatok kicsinek titulált hibát. Szerintem ha a MIUI és a devek tényleg annyira faxák, akkor tisztában vannak a 4.4 korlátaival és mondjuk a 4GB romot szem előtt tartva kikerülhetnék a google faxszágát (nem lehet obb-t SD-re helyezni eleve az apk telepítésekor...). Amit ezt a nagy testvér is belátott az android 5.0-ás verziójánál. Saját magukat köpve ezzel arcon. A Jiayu felülete kísértetiesen hasonló a MIUI-éhoz, nekik (jóval kisebb cég lévén) mégis sikerült ezt az SD mizériát áthidalni. Értitek? Például csak emiatt a baromság miatt nem tudok GTA-zni (kibírom, de akkor is) a telómon. Csak mert annak 2,6GB az obb-je és biza szerencsétlen Hongmi romján nem fér el. Jelly Bean alatt semmi ilyen gond nem volt. És ha teszem azt navigációs progit akarok használni 3GB térképpel? Az se menne. Ahogy említettétek is, folyamatosan reportoltam ezt a kérést a Xiaomi felé. Szóval ez nem alaptalan "rimánkodás". Ha pedig annyira bonyolult dolog, akkor közöljék, hogy "Sorry". :R

UI: Jelenleg dög lassú a Hongmim ezzel az új rommal. Random elfogy a memória, pedig csak 6-7 progit tettem fel. Majd csinálok egy tiszta telepítést, de sűrű hetem van és szükségem van a telóra. :B

esox
    Indítsd újra a telefont. Jellegzetes 4.4-es bug ez is. :F

Új hozzászólás Aktív témák