Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Gaming notebook topik
- eGPU tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
wolruf
őstag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Hozzátéve azt, hogy egy kevés használat után már nem is jó a nyomáspontja a gomboknak. Két eredeti kontrollerem van, vagy mindkettő gyárilag volt sánta, vagy nem tudom
Sokszor lenyomásnál azt érzem, hogy bár én nyomom, mint a barom, nem kattan. Aztán picit mozdítva az ujjamon, már érzékel. Ez hirtelen végrehajtandó akárminél kifejezetten csodás tud lenni 
-
Lassan az is multiplayer lesz? Ne má'

bonus feladat: sexrodeó: hátulról a fülébe súgod, h a húgod is ilyen jól csinálta... 8 sec-et kell rajta maradni
Erre a melóra találtak volna tesztelőt bőven. Mondjuk a "save előtt lelőnek, k!b.szom a kontrollert" dolgot nem tudom hogy tudják robotokkal hitelesen tesztelni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
NeoExDeath
aktív tag
Remélhetőleg az új kontrollerben javítják a 360-as szerintem legnagyobb hibáját, mégpedig hogy a L1/R1 gombok "kattognak". Sosem értettem ez miért jó, tiszta gagyi érzés és használni sem jó. Puhának és csendesnek kéne lennie mint a Ps3 kontroller esetében. Arról nem is beszélve hogy a gombok nagy része nem analóg.
-
mephi666
nagyúr
fullhd kamera minden nappaliba?
mi kell még? csoda, hogy nem létezik még "adult game" kinectre... bakker, csinálni kellene kama-sutra játékot
100pontos acsi: "töltsetek el 5percet a repülő daru pózban... a csillárról lógva"
...úgyis az a szlogenje a m$-nak a leendő konzolnál, hogy "all in one": felpezsdíthetné a párok szexuális életét is 1-2 játék -
danikollar
őstag
A mostani joy is viszonylag jól bírja, szóval ha ez papíron jóval tovább bírja majd, akkor az örömbódottá lesz.
-
RepeatSector
senior tag
A ps2 controlleres kézfájás
Ismerem az érzést!
Az xbox 1 S(a kicsi) gamepadjétől fájdult meg mindig a kezem, a nagyobb kényelmesebb volt, de hála a logitech-nek volt jobb választás
A legjobb kézkímélő kontrollerek: Dreamcast/Gamecube/Xbox 360 .
A cikkhez:
Az a 3 millió gomb lenyomás nagyon soványnak tűnik! -
mephi666
nagyúr
tégedet figyelnek az öltönyös fbi-ügynökök és ha kiejtesz bizonyos szavakat (pl bomba, dúsított urán, stb) 2percen belül swat-kommandósok rúgják rád az ajtót

ui: a kontroller strapatesztjére szívesen jelentkeznék én is
ps2 kontrollere fárasztotta gyorsan a kezem, boxét pedig 8óra után is alig bírom letenni, ha belemerülök 1-1 játékba 
-
khron78
őstag
Jól össze van rakva, az látszik. Szerintem kényelmesebb lesz mint a PS4-é.
-
tDr1v3r
veterán
Inkább adják nekem, letesztelem nekik!

Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sokszor lenyomásnál azt érzem, hogy bár én nyomom, mint a barom, nem kattan. Aztán picit mozdítva az ujjamon, már érzékel. Ez hirtelen végrehajtandó akárminél kifejezetten csodás tud lenni
ps2 kontrollere fárasztotta gyorsan a kezem, boxét pedig 8óra után is alig bírom letenni, ha belemerülök 1-1 játékba