Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
válasz
remington2 #21 üzenetére
Csak vindózon sajnos nem csak ms cuccok futnak. Én vindózon is a lehető legkevesebb m$ programot használom (csak os, és kitekintő vonatocska, mert a mail nemnagyon érdekel), és azt is csak azért használom, mert játszom. Játékokhoz linuxon nincs alternatíva (nem vagyok fpsbuzi), csak vindózos játékok wine-n. M$ programot linuxon főleg nem használok, mert szerintem az összes ms programnak hasonló a minősége, mint az m$ rendszernek (nem jó), és szerencsére a munkám sem olyan, hogy rá lennék kényszerítve m$ cuccokra.
-
Kephamos
addikt
válasz
remington2 #21 üzenetére
""a gyártót azt vérig fikázom, a termékeit/megoldásait meg azért átveszem" - féle linuxos mentalitás azért lehetne kissé engedékenyebb az ms-sel szemben."
Ezt így hogy? Nem értem mire gondolsz konkrétan. -
válasz
remington2 #21 üzenetére
"Miért is?"
Azert, mert konzisztensen olyan (egyebkent eleg egyszeruen megcafolhato) kijelenteseket tesz, amik semmi masra nem jok, mint arra, hogy legyen beloluk egy fasza kis flamewar, az meg igazan senkinek sem hianyzik. Troll.
"Az "ms cuccokkal elégedett vagyok, csak az os-sel nem" hozzáállás meg még ennél is álszentebb, spec nem látok komoly kivetnivalót winben felhasználói szinten"
Azert vegyuk eszre, hogy ez olyan allitas, amit leginkabb ebben a szent pillanatban talaltal ki (illetve delacct kollega).
Nalunk pl. az irodaban Linux van, viszont az APEH nyomtatvanykitolto programja (amit egyebkent nem az MS keszitett) eleg hosszu ideig csak Windowsra letezett (most mar van egy tobbe-kevesbe cross-platform Java ize is, de az egyreszt nem kompatibilis a masik program adataival, masreszt nem sok jot hallottam rola), igy aztan a Wine gyak. megkerulhetetlen volt.
Vagy itt a masik pelda a #20-ban, a WoW szinten nem MS termek, miert lenne kepmutatas Linuxon futtatni?...
Egyebkent meg igazan nem ertem azt a logikat, miszerint ha szuksegem van egy programra, ami Windowsra irodott, attol meg miert kellene szeretnem a Windows kornyezetet, miert kellene penzt kiadnom Windowsra, stb.
"Csak "a gyártót azt vérig fikázom, a termékeit/megoldásait meg azért átveszem" - féle linuxos mentalitás azért lehetne kissé engedékenyebb az ms-sel szemben."
Szerintem meg az "olyanokat fikazok, akikrol semmit sem tudok"-fele mentalitast kellene mellozni.
-
t72killer
titán
válasz
remington2 #21 üzenetére
nem fikáztam a gyártót, és megtartom a szabad véleményalkotás jogát: egy gyártó képes sz@rt és jót is készíteni, miért ne lehetnék az egyik termékkel elégedett, sőt, kifejezetten szeretem az 1ik terméket, a másikat meg nem
#22: egyetértek, nekem is kényelmesen megfér egymás mellett az XP, server 2008 ubuntu, fedora a gépemen... (na jó, néha nyesni kell belőlük, mert már helyileg nem férnek
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Már elérhető a Painkiller demója (PC)
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Kuponkunyeráló
- Villanyszerelés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Vatera, Teszvesz topic
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest