Új hozzászólás Aktív témák

• rudi

nagyúr

válasz pzstm #17 üzenetére

Sajnos, már nincs nálam a VivoTab, de lehet hogy még visszakapom, akkor ellenőrizhetném az office dolgokat. Múlt kedden adtam vissza a gépet, akkor még semmi látható módon nem szólt, hogy hello itt a végleges office. A nyelvcsomagból szerintem nem 100%, hogy azonnal az első körben jön a magyar. Az Asus gépe, bár kereskedelmi forgalomból volt, a beállítós menüje angolul ment és nem is talált magyar nyelvi csomagot. De a Win RT felépítéséből adódóan ez is könnyen bővülhet magyarra. Szerintem a kettő simán össze is függhet, amikor leszedi a magyar nyelvi keretet az oprendszerhez, akkor leszedi majd a helyesírásellenőrzőt is.

A SkyDrive szinkron kapcsán arra gondoltam (és az a hivatalos MS oldalról van), hogy a Wordben beépített SkyDrive szinkron nincs meg, talán épp azért mert oprendszer szinten úgyis szinkronizál.

Illetve lenne egy kérdésem Surface kapcsán: szövegbevitelnél felajánlja a kézírás felismerést? Mert az Asus gép nem tette (egyik videón mutattam is, hogy inaktív a kézírásfelismerés).

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Új hozzászólás Aktív témák