Új hozzászólás Aktív témák
-
9CS
senior tag
Esetleg kedvencek szinkronizálására nem jó, ha azt a mappát (vagy file-t) jelölöd ki szinkronizálásra ahol ez van (IE egy mappába gyűjti). Mert aztán a mappát bárhova szinkronizálhatod, akár a webes felületre is, így bárhol elérhető lenne.
-
Srácok ez csak felfele megy ugye? Szóval a felhőbe szinkronizálja ugye?
Csak mert lenne 1-2 dolog amit feltöltenék, csak nem akarom hogy a régebbi változat jöjjön vissza. -
kerelo
aktív tag
Nagyon jó dolog a Live Mesh. Azt hiszem használni is fogom.Köszi a cikket.
-
Polllen
félisten
Én azt hittem megy xp alól is...
Egyébként egyetértek veled, én sem fogok win7-re upgradelni egy netbook-t vagy a családi régi gépet mert nincs értelme. Ha valamiből nem kapja meg az újat, szépen felrakok egy alternatívát. (Mondjuk nekem suse is fut a gépen.)
Amúgy Ms help szerint semmilyen gépre sem telepíthető:
-
gabor85
őstag
a warez tulajok közül azért egypáran megvették a 7-et.
warez WP7-en már nem tudod használni (HTC HD2), csak aktiválás után, de az se olyan nagyon könnyű... sőt, HD2-re portolt WP7-en semmilyen LIVE szolgáltatást nem tudsz használni érdemben, max marketplacet-böngészni... az meg marhaság.
social dolgok közül ráadásul a twitter is LIVE-hoz van kötve... (ha jól emlékszem...) -
Alexios
veterán
Kár, hogy nem lehet az egész skydrive kapacitást kihasználni, akkor nagyon király lenne.
nobela: az xp 10 éves oprendszer, én meg tudom érteni a ms-ot, hogy nem készítette el rá, még ha ez egyeseket kellemetlenül érint is.
-
nobela
senior tag
XP-t használok és WM 6.5-öt.
Rohadjak meg, mi, kedves Microsoft?
(jelenleg 3 db legális XP licenszem van, és amire a gépeket használom, arra tökéletesen megfelel az XP. Meg a WM 6.5 is, ez IGO miatt kell).
Így ezekre a szolgáltatásokra nem vagyok jogosult...
Semmi baj, a warez 7 tulajoknak mindenesetre jár -
Polllen
félisten
Ezzel nem lehet olyat, hogy file-kat két számítógép között szinkronizáljuk csak? Értem azalatt, hogy felhőben történő szinkronizálást kivesszük. Mintha korábban olvastam volna ilyet.
-
a_tesz
Korrektor
én már használom vagy egy éve, és nagy hasznát vettem a szakdogám írásakor, ugyanis a laptopomon és az asztali gépemen is tudtam bármikor írni, és nem kellett mindig másolgatni ide-oda a fájlokat.
-
Maxentius
addikt
Ööö nem értek hozzá, de miért csak 5 GB a tárhelye? Miért nem engedi használni a teljes SkyDrive-kapacitást (25 GB)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen házat vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest