- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz Balázs1986 #227 üzenetére
Köszi. Tényleg Win 8-hoz létezik Minialkalmazás?
-
Joshi
titán
Sziasztok. Végre sikerült felrakni a 8.1-et, azt hol tudom beállítani hogy ne a kockák fogadjanak hanem az asztal?
-
Joshi
titán
válasz Balázs1986 #172 üzenetére
Ezt kellett volna észrevennem? Nagyon gáááz.
Ja köszi hogy rámutattál a megoldásra. Mindenesetre nem vagyok elragadtatva a Win8-tól de talán adok neki még1 esélyt.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz Balázs1986 #165 üzenetére
Nálam nem volt olyan hogy kihagyás csak a tovább gomb ami meg nem engedett tovább. Jelenleg ingerült idegállapotban vagyok inkább hagyom a francba az egészet. talán majd valamikor újrapróbálom mostanában úgy se nagyon használom a notebookot.
-
Joshi
titán
Milyen Microsoft fiókba kell belépni az első indításkor? Nekem nem volt ilyen fiókom és nem is akarok létrehozni. ha nem nem írok be jelszót nem enged tovább.
Mondjuk most már mind1 mert kivettem az aksit és az eddigi idő kárbaveszett ugyanis visszaállította a régi rendszert.B@ssza meg a microsoft a windows 8 meg a 8.1-ét pedig eredeti volt, asszem megy fel a Win7.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Sziasztok. Az mennyire normális hogy idestova már 1,5 órája tölti az adatokat a 8.1-es frissítő? A net ethernet kábellal van összekötve és a feladatkezelőben az adatfogadás folyamatos letöltést mutat olyan 2,5-3,5MB/s-el(digi). Megnéztem a C meghajtót ami egy 128GB-os Vertex 4 és percenként kb 1-2MB íródik rá. Most mi ez?
ui.: egyébként egy Dell Inspiron 7720 notiról van szó ami nem nevezhető gyengének.
A cikk arról ír hogy letölt 3GB-ot, ilyen sebességnél már rég le kellett volna töltenie nem?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- PLC programozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest