- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chriss745
tag
En eddig elegge idegenkedtem tole, de tegnap este megfogadtam, eldobok minden eloiteletemet, mert alapvetoen nem erzem magamat egy zart embernek, sot, inkabb nyitott vagyok minden ujra. Elhataroztam, hogy felrakom nativba a gepre, a Win7 melle egy masik particiora. Az elso pofon akkor ert, mikor kiirta a kedves telepito, hogy hat sajna nem rakhatom fel az elsodleges winyomon a Win7 melle, mert az alaplapom UEFI-s, es akkor az MBR-es winyoval mar nem megy a Windows 8 (miert is??). Mondom jo b@zd+, akkor formazd az egeszet, ennyi belefer, ugyis biztos jo lesz, nem kell Windows 7 vissza.
Felment, szepen, gyorsan, tenyleg jo a telepito. Az alapelvem az volt, hogy mindent metro alatt probalok beallitani, hogy ha mar a Microsoft szamuzni szeretne a Desktop-ot orokre. Windows-hoz (es Linuxos valamit OSx-hez szokott emberkent) ugy gondoltam, hogy mindent meg fogok konnyen talalni, hosz ez csak egy Windows. Ugy 10 perc alatt meg is talaltam hogy lehet a kepernyo felbontast allitani (ugyanis Metroban nem lehet). Volt vagy 15 perc mire megtalaltam, hogy lehet uj fulet nyitni a Metros-s IE-ben. A kereses a Store-ban sem volt leanyalom. Egyataklan nem talaltam meg, hogy a beepitett messengerben hogy tudok irni az online ismerosoknek (a felesegemnek ugyanabban a menuben mas van mint nekem, o tud), es a power off gombbal tudtam csak kikapcsolni a gepet, mert a Metro feluleten nyomtam a kikapcs gombra, de a desktop feluleten ugrott fel egy ablak, hogy valami meghajto nem elerheto, de ezt ugyebar nem lattam metrobol, ha ra nyomtam hogy OK, akkor nem allt le, megint metro, kikapcs mert ugyebar desktopban nincs kikapcs, erre megint feljott desktop-ban a pop-up ablak, mondom: ANYAD! Power gomb ment 4 masodpercig...
Gondoltam, biztos en vagyok a maradi, es a hulye, es lefekudtem aludni. Kb 10 perce kaptam hivast az asszonytol, hogy mi ez a fortelem, es hogy mostazonnyombandeazonnalam szedjem le, ez a sz@rt, mert a gyerekek nem tudnak meset nezni, mert a kiterjesztett desktop-on ha megy a mese metroban, a desktop-ban kurv@ra nem tud elinditani semmit, mert nincs start, es akarhanyszor ramegy a start-ra, atdob metro-ra, mese leall, gyerekek uvoltenek.
Szoval, Kedves Microsoft, akarmennyire is vagyok nyitott az uj dolgokra, a szar dolgokra nem. Az egesz koncenpcio az elejeteol fogva buzlik, egyszeruen hasznalhatatlan. 1-2 ora hasznalat utan az ember meg a Win95-ot is vissza konyorgi. Nem a stabilitasrol vagy a sebessegrol van szo, meg a design 10 evel ezelotti szintje sem erdekelne, de ez a dual felhasznaloi felulet ugy sz@r ahogy van. Pedig jobb lett volna, ha nekem tetszik, mert multinacianalis cegnel en dontom el, hogy vilag szinten upgradelunk-e, vagy sem, es mig Windows7-nel, nagyon nyomtan az igen-t, itt ezt fontolora sem veszem.
Remeljuk Windows 9-re megjon a Microsoft esze, es visszarakjak a Windows-ba azt amitol Windows a Windows (marha megerik penzugyileg egy ekkora Win8-as bukta utan ami szertinem varhato).
Új hozzászólás Aktív témák
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest