Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Local account nincsen a bétában, erre készüljetek fel. Amúgy nem lehet majd frissíteni a véglegesre, erre is készüljetek fel. Sajnos a kommunikáció kicsit félrecsúszott, a telepíts újra mindent gyakorlatilag egy factory default-ot jelent, ami kb. reinstall.
-
papim
csendes tag
Egyáltalán honnan lehet leszedni normálisan? Nekem még azzal is gondom akad... A windows honlapján letölthető frissítésnél hibaüzenetet kapok, másol meg nem tudom letölteni. A Store-ban sem látom.. Hol kéne keresnem?
-
westlake
félisten
Szerintetek meg lehet írni bugraportnak, hogy a Start8 nem csinál klasszikus start menűt?
Play nice!
-
westlake
félisten
Neeee. Nincs local account?
Play nice!
-
hkari
őstag
Magyar Pro Media center verzióra van esélyem ezt valahogy felhegeszteni?
-
Centre
tag
err, a windows store appon belül? Windows 8 pro -ról nem találom Microsoft Store appon belül, weblink pedig mintha a windows RT telepítőfájlját adná ami " ez a frissítés nem erre a rendszerhez való" hibaüzenettel kilép. I am confused.
-
DarkByte
addikt
Az iso-val kapcsolatban van tapasztalat hogy a szokásos USB tool-al ki lehet-e rakni pendrive-ra? Egyik gépemben sincs optikai drive már évek óta ugyanis.
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
A két legnagyobb tormaoldalon kint van. Már ne írjatok privátot.
Play nice!
-
félisten
Megjegyeznem: a 2880x1800-as felbontasu, 15"-os rMBP-n tokeletesen nez ki a classic desktop (200%-os nagyitassal). Jopar program nem kompatibilis meg, de az osszes alapdolog (classic IE beleertve) szuperul nez ki.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
Megvan az elso bug nalam: atallitottam a default browsert, es a search hero megszunt mukodni.
Bugreportokra valaki tud linket adni?[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
kispx
addikt
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
Biztosak vagytok abban, hogy lesz 8.1-es ISO?
mod: Bocs, most nézem, hogy már van. Aki szeretné letölteni, írjon privátot.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
ViiiiktorOC
senior tag
Na lassan kezd majd használható operációs rendszer lenni belőle! 8.5-öt várom már!
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
kakuk.tamas
addikt
Nah, akkor a hackerek kezdhetnek a munkához!
Kié lesz a 100.000 dollár?Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Artus58
csendes tag
Ilyenkor lenne jó ha hivatalosan torrenten is terjesztenék, sokan beáldoznának szerintem egy kis feltöltést hogy ne kelljen szívni a letöltéssel. Ehelyett megy a trükközés hogy csak bizonyos régiókban érhető el mert ha egyszerre kitolnák akkor megdöglene az egész a nagy forgalom miatt..
-
-
NGA
addikt
Win8 Pro-t nem tud frissiteni a store-os verzio. ISO-t kell megvárni hozzá?
-
törölt tag
Kíváncsian várom a teljest
-
Speeedfire
félisten
Nekem azt írja, hogy nem érhető el.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
félisten
Ahogy irtam a masic topicba, en mar ket gepre felraktam, mindketto upgrade a Storeon keresztul (asztali gep es egy Macbook Pro), minden oke.
while (!sleep) sheep++;
-
Glenda
addikt
Azt tudom, de a forrás ITcafé. Nekem olyan cikk kellene, ami rendes forrásra hivatkozik.
Igen, múlt héten tudom hogy ez volt, de nemrég volt ilyen, hogy állítólag az utolsó pár napban megjavították (nem emlékszem mi volt pontosan).
[ Szerkesztve ]
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
kispx
addikt
TechEd North America konferencián volt róla szó.
[link]"a végleges 8.1 megjelenése után a tesztverziót használóknak Windows RT esetén az összes Windows Store/Metro alkalmazást, x86-os felhasználóknak pedig az összes alkalmazást (tehát a hagyományos felületre készülteket is) újra kell telepíteni"
[ Szerkesztve ]
-
Glenda
addikt
Én is úgy tudtam, de a FAQ nem ír ilyet -- vagy nem láttam, közben Ballmerre is figyeltem.
Az asztalira szépen csorog lefelé (2.5GiB), az ultrabookomra pedig nem elérhető (pedig ez touchos, itt érdekesebb lett volna játszani vele)...from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
zsigus
őstag
Rossz a második, "dedikált szekció" linkje.
-
Hunpriest
senior tag
Jól rémlik, hogy erről nem lehet majd a véglegesre frissíteni?
-
Ryoo
senior tag
Csak az angol verziójú windows 8-on fog megjelenni az áruházban a frissítés?
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
Oliverda
félisten
Meddig lehet használni egy ilyen preview-t?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
MODERÁTOR
Azért nem kell annyira sietni vele, hiszen ez még csak egy előzetes - tesztelői - kiadás. Plusz ugye kényelmetlenebb is lesz utána a véglegesre való frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest