- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Én nem releváns akarok lenni számukra, hanem ki akarom kerülni őket. Amíg ez megy, addig azt csinálnak, amit akarnak. Amikor ez a dolog kezd ellehetetlenülni, akkor húzzák ki a gyufát. Pont annyira érdekelnek, mint amennyire az érdekel, hogy aston martinnal jár a fő marketingesük, rollsal vagy porschevel.
-
bambano
titán
Ha megnézzük a windowsok történelmét, elég sűrűn fordult elő olyan, hogy a kitűzött határidőre nem készült el valami, ilyenkor a műszakosok nyilván tolták volna tovább, a marketingesek meg hozták volna előrébb. És amikor a marketing győz, akkor kimaradnak feature-k, egyszerűsödnek a dolgok, kirakati termék lesz valamiből.
Az, hogy nem váltanak sokan xp-ről vistára, amiatt is van, hogy kimaradtak a vistából dolgok.
Emellett az ms irtóztató marketing büdzsé egy részét én pl. át tudnám irányítani a fejlesztőknek.
-
bambano
titán
-
bambano
titán
válasz
VaniliásRönk #42 üzenetére
1. Nem ütöttem el a topic átlagos hangulatától.
2. Nincs kereszteshadjárat, ne vizionálj ilyet.
3. Az "ősellenség" topicok 99.99%-ában nem jártam soha.
4. Az, hogy jelenleg nem fizetsz minden duplaklikkért külön az ms-nek, az a linuxos közösségen múlt.Ja, és pont kinéztem az ablakon, miután beírtam az előző hsz-t...
-
bambano
titán
válasz
VaniliásRönk #26 üzenetére
Elhiszem, hogy rossz neked attól, hogy mások látnak alternatívát, de ez ettől még nem trollkodás. Attól tartok, előbb győzök meg bármiről egy nőt azokon a napokon, mint téged...
-
bambano
titán
A mitológiában a hetedik fiú hetedik fia varázsló, csodatevő ember, a messiás. Várjátok tehát a windows 7 sp7-et
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Microsoft szerint a következő lesz a hetedik Windows, de senki sem érti, miért. Mindenesetre megszületett a hivatalos terméknév.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest