Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Van aki csak koca-userként használja... gondolhatod persze nem legálisan. Épp ez volt a legutóbbi ilyen amire emlékszem. De szerintem példa nélkül is kitalálható, hogy ez a mindennek-adjunk-egzotikus-nevet módszer kevésbé követhető, és nem is a követhetőség volt a cél, hanem hogy mutassák hogy ez most valami újszerű, meg wow, és nem csak még egy újabb kicsit tovább fejlesztett kiadás...
A sértődösdi indulására meg annyit, hogy nem aggattam rád jelzőket, meg nem állt szándékomban... Mert épp jó kedvem volt.
Meg úgy egyébként ha rondtát mondok vkire, még azt hiszi úgy össz-globál lenézem, stb. (Mint mondani szoktam, a vélemények nem egyformák, csak a fene nagy PC-ségben van ilyen marhaság. Ha két ember véleménye erősen különbözik, egy egyik általában kurvára téved. Jó, szerinted én, szerintem biztos hogy te... ez van.)
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Microsoft szerint a következő lesz a hetedik Windows, de senki sem érti, miért. Mindenesetre megszületett a hivatalos terméknév.
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest