Hirdetés
- OLED monitor topic
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- Nyomtató topik
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Most szórakoztam egész nap a driverrel, és itt audigy-n megy az EAX, meg a térhangzás is a filmeknél, szóval nagy taps illeti ezt a Daniel K-t. Persze (ha felmegy) ne felejtsd el a programban külön beállítani, hogy milyen a hangszóró konfiguráció. Egyébként nálam elsőre csak CoD5 ment térben, filmek nem. Aztán Most pár restartal később már a filmek is (persze ami olyan) térben szólnak.
Mondjuk én ffdshow+matroska splitter+AC3filter kombóját használom Gabest féle media player classiccal.
Egyébként ha egy lehetőséged van (alig drágább), cseréld a Live-ot Audigyre, évekig Live-om volt, aztán meglepődtem, mennyire erőteljesebb az Audigy hangja. (no meg ugye EAX-ben is többet tud)
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topic
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- További aktív témák...
- Dreame D9 Max Gen 2 robotporszívó, 2030-ig garanciával
- Újszerű LG OLED 55C11LB(4K/120Hz) 139cm
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- Lenovo ThinkPad T15 Gen2 Intel Core i5-1135G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 195.000ft!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest