Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Na random belefutottam ebbe az írásba, amit én is csak megerősíteni tudok.
Adott egy 4 éves (vagy 5? fene se tudja) acer laptop, valami 4gb rammal, i3mal, 5400es hdd, nuku videókártya azt hiszem.
Win alatt hányás lassú volt szegény, végtelen boottime, még hosszabb minden más.Felidegesített, megkértem céges IT-s mukit, hogy rakjon már fel nekem bármilyen linuxot amitől nem hányok be. (elcsesztem sajna, ezért kellett ő; valami szarakodás volt a dual boottal).
Most egy mint fut a masinán és imádom. Magához képest pöccre indul, azon nézünk gyakran tv-re kilőve filmeket menyasszonyommal, használom böngészésre, mindenre és egyszer nem idegesít fel.
Egyetlen szívfájdalmam az értelmes képfeldolgozó program hiánya (tudom, van linuxra is, próbáltam kb mindet amire azt mondták, hogy jó és mindegyik elmarad egy lightroomtól fényévekre sajna), de hát valamit valamiért.
Úgyhogy ja... dilettáns hülyeként is lehet linuxozni, a gép meg legalább nem a kukában landolt, vagy valami használtasnál szaréhugyé'
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Környezetvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest