- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
Új hozzászólás Aktív témák
-
"miközben demonstráljátok hogy a Windows-zal kapcsolatos előítéleteitek gyakran brutális hozzá nem értésből fakadnak, vagy elavultak."
Windows rajongókat hallottál már? Naponta több lenyomja, hogy mindent terminálból kell csinálni (komolyan, ezek hogy félhetnek egy szövegszerkesztőtől? abban is gépelni kell)...@Kansas : Mondjuk egy ext4 nem nagyon tojja össze magát. De nézz meg egy btrfs-t, vagy valami keményebb dolgot, ott azért vannak filerendszer szintű feature-k rendesen.
@Ubyegon2 : Van még ez a frissítési lehetőség, eléggé kell nyomni ahhoz a 10-et, hogy simán le tudd frissíteni a Seven-t Ten-re. Google, és 1 perc alatt megvan a menete, fejből most nem tudom, hogy oldottam meg legutóbb (apósnak szánt lapos, ő wint használ mert az jó
aztán hetente kell neki magyaráznom, hogyan rakja rendbe, hogy hogy rakja rendbe, amit elkefélt...)
-
Somatom
veterán
Windows -t amatőröknek? Ne viccelj! Totál amatőr vagyok, az XP -nél hagytam abba a Windowsozást. Vettem egy PC -t gyárilag Win10 -zel. Úgy néztem rá, mint borjú az .... Beaktiváltam, az símán ment. Nyelvi csomag pipa. Gondoltam, először telepítek vmi ismerős böngészőt. Találtam a menüjében vmi alkalmazásboltot. Bepötyögtem a keresőjébe, hogy Firefox, de nuku találat.
Megszoktam Androidon, meg Linuxon, hogy az alkalmazásboltban kiválasztom amit akarok, telepíti és használom. Ha a Win alkalmazásboltja még a Firefoxot sem találja, akkor mit fog dobni a neccesebb keresésekre? -
zoltanz
nagyúr
"ami tud NTFS-szintű ACL-eket és nem tojja össze magát egy nem tervezett reboot-tól(pl. áramkimaradás, kernel panic)..."
Bocs ezt a magas labdát le kell csapnom.
Persze, mert volt elég tapasztalatuk kernel panic,kék-halál témában.
Viccen kívül, nálam még Linux fájlrendszer sem csinálta össze magát többször. -
"Winx"? Én ilyen nevű oprendszerről nem hallottam... tán csak nem a "Linu10" alternatívája?
És ez csak félig volt trollkodás, csak úgy csöpög a lenézés a pingvin fan club tagjaiból
Lenézés? Attól, hogy hiányosak az ismereteid szleng terén, kár ezt kiolvasni ebből a Winx szóból, egyszerűen eddig is említették Win-ként, az x meg értelemszerűen a 10-est jelenti.
Linu10 kicsit idiótának hangzik, mert nincs 10-es verziója. Igazából semmilyen sincs.
De ha téged megnyugtat......
XFCE DE
- ez meg Linuxos rövidítés végig, ez is lenézés miatt van így írva?XForms Common Environment Desktop Environment mennyivel szebb lenne, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged