Hirdetés
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- SSD kibeszélő
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topic
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Hardvervadászat november elején
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
energy4ever
üzenetére
Ha abból indulok ki, hogy engem azért nyírtak ki részben, mert azt írtam egy topikban a többieknek viccesen, hogy....Ti civilek vagytok......
Ahhoz képest te szépen tömegeket lehülyézel! Sőt! Rosszabb, butábbnak írod azokat, akik nem tudnak drágább termékeket megvenni!

Nem szoktad elolvasni, hogyan hangzik, amit leírsz vagy van valami topik, ahol versenyt rendeztek, hogy kié a legtürhébb bunkó hsz!? Szerintem látatlanban nyered! Gratulálok!
Nem szoktam személyeskedni, de mivel a te hsz-ed milliókkal személyeskedett, így szerintem jogos a viszontválaszom.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Pocket 2 akciókamera (Not for Sale verzió gyártói sample)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest