Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS blog: vezeték nélküli ROG egerek, akár profi babérokra törőknek is
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
Dexar007
üzenetére
Ha Windows alatt nem menne a touchpad, csak megoldanád magadnak, nem igaz?
Egyébként nem tudom milyen egzotikus géped van, de én ilyet még nem láttam, max. wifit, ami ne ment volna alapból. Ellenben a plug'n'play Windows alatt rengeteg minden nem megy alapból, Linux alá többnyire pedig egyáltalán nem kell semmilyen drivert vadászni, nekem eddig csak a Microsoft Surface Prora kellett wifi drivert, ezen kívül minden ment elsőre, két különböző disztribúcióval is (kb. 7-8 gépen, amit eddig használtam).Nyilván van kivétel, de ha körültekintően választ az ember, nem lesz vele probléma (ami erősen javallott Windows meg a hozzá kapcsolódó eszközök esetén is). Nekem is van eredeti licencem, több is, nem azért használok Linuxot mert ingyen van, hanem mert jobbnak találom.
A sebesség csak egy dolog a sok közül, ott van az egységes UI/UX, a testreszabhatóság, a következetes működés, a rugalmasság, de ide vehetném azt is, hogy nem akar okosabbnak lenni nálam, tud frissíteni észrevétlenül menet közben is és akkor indítom újra, amikor nekem tetszik, nem amikor ő úgy gondolja hogy itt az ideje.
Új hozzászólás Aktív témák
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Samsung A16 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként nem tudom milyen egzotikus géped van, de én ilyet még nem láttam, max. wifit, ami ne ment volna alapból. Ellenben a plug'n'play Windows alatt rengeteg minden nem megy alapból, Linux alá többnyire pedig egyáltalán nem kell semmilyen drivert vadászni, nekem eddig csak a Microsoft Surface Prora kellett wifi drivert, ezen kívül minden ment elsőre, két különböző disztribúcióval is (kb. 7-8 gépen, amit eddig használtam).