- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen TV-t vegyek?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Akkor sem lenne korrekt a teszt. Anno, egy 270 -es Atommal szerelt netbookom volt (Asus eee1000H), gyárilag XP -vel. Na, az "vicces" volt. Persze, én is hamar alternatíva után néztem. Az Ubuntu akkor hozta ki a Netbook Remixet. De, nem kezelte az Asusom n -es Wifijét. Így akadtam rá a Puppeee -re. Nem hittem el, hogy ez ugyanaz a vas. A böngészőben úgy pattogtak a lapok, mint az olajozott nikkelbolha. Egyszer azt üzente a kutyus, hogy érzékeli az akku üzemmódot és van itt egy winchester nevű fogyasztó, ami számára fölösleges, ezért, ha nekem sem kell, akkor lekapcsolná. Azóta vagyok Puppy-fan. Szóval, már azt sem értem, hogy miért kell egy OS -t egyáltalán telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Witcher topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Battlefield 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 94% Akkumulátor
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest