Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!King
őstag
Én épp fordítva tapasztaltam, pl. nemrég egy ismerősöm használta a Waze-t, és simán levitte a Hungária körútról befelé, majd pár kereszteződés múlva vissza, mert hogy elvileg azzal pár másodpercet nyert volna, közben meg egy rakás balra kanyarodás meg lámpa volt benne, a végén sokkal rosszabbul járt, ráadásul a Hungárián csak mennie kellett volna egyenesen. És ez nem egyedi eset, mindenféle cikcakkos útvonalakat tervez, csak mert ott nyer egy minimális időt. Ritkán lakott vidékeken még durvább. Szvsz a Waze csak azoknak való, akik naponta ugyanoda járnak nagyvárosban. Ha futár hoz valamit, akkor ráadásul majdnem mindig tudom, ha Waze-t használ, mert mindig rossz utcán jönnek be (speciális eset, mert az utcánk V alakban kettéágazik, majd a két ágat egy rézsü választja el, a páratlan és páros számok így gyakorlatilag másik utcán vannak).
Új hozzászólás Aktív témák
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Autós kamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen autót vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest